mandag 5. november 2012

Stor suksess...


Hei, god mandag og ikke minst en god ny uke! 

For en fantastisk helg det har vært. Løedamene har hatt sitt årlige julemarked og det blir bare kjekkere og kjekkere for hvert år som går. 
Det føles som evigheter siden vi startet opp for 4 år siden i en gammel løe på 30 kvadratmeter og den første åpningsdagen var vi jammen ikke sikre på om det ville dukke opp noen besøkende i det hele tatt. 
Det gjorde det. Det har aldri vært så fult i en gammel løe på Ålgård før og folk stod i lange køer for å kjøpe blomster. nips og håndlagde ting.  I dag  4 år senere våknet jeg opp til denne omtalen i lokalavisa : Gjesdalbuen


For 4 år siden tok vi dette bildet (under), der vi feiret knallhard jobbing ( rydding og ned vask av den gamle løen før den kunne tas i bruk) med Champagne på en mandag.
Bildene over er fra utstillingen min i går. Veldig julete og veldig meg :O)


Lørdag var jeg på bloggtreff. Fabelaktige Maja og Landstil på Moi hadde laget et fantastisk bloggtreff for oss. Jeg har både tatt bilder og jeg kjøpte  flere nydelige ting men det får komme litt senere i uken.

Nå skal jeg finne frem kaffe, fordøye alle inntrykkene fra i går og glede meg over vi kan se tilbake på årets et julemarked med suksess.  Og så er det snart jul....jeg har ikke tenkt på jul her hjemme enda. Det er vel kanskje på tide å gjøre noe med den saken...


Ha en fantastisk mandag:O)
15 kommentarer:

 1. Liebe Elin, sehr schöne Dekoration, mit tollen Tilda-Puppen.
  Eine schöne neue Woche und liebe Grüße aus Berlin, von Ilona

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Elin!!! Du var kjempeflink ...som vanlig

  SvarSlett
 3. Såå koselig det var i Western-byen!! Her kommer jeg neste år også!! Handlet hos deg på din koselige stand. Du er skikkelig produktiv. All honnør til deg og Liv som har fått dette koselige julemarkedet til å bli en tradisjon! Din stand var den første jeg la merke til da jeg kom inn porten. Fant ikke deg, men Snødronningen var en god erstatter:-)

  Koselig dag på lørdag også!

  ha en flott uke. Kanskje du kan senke skuldrene nå?:-)

  Stor klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 4. Så mye flott! :D her var det mye å ønske seg :)

  den stolen som er på bildet.. Har cu bare sydd nytt trekk på den eller? Den likner veldig på den stolen jeg akkurat har blogget, til sminkebordet mitt :)

  SvarSlett
 5. Oj, så morro! Og så mye lekkert du har laget. Det er virkelig morro med julemarknad, og spesielt hyggelig med alle de trivelige tilbakemeldingene da.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 6. Så lekkert det var på standen din, Elin! Dere høres ut som en flott gjeng og så gøy at det kom så mange folk, da!! Morsomt med omtale i avisen også. Neste år så kommer det sikkert enda flere besøkende:)) Det blir nok en tradisjon å stikke innom Løedamene. Ha en fin uke, klem fra Jorunn

  SvarSlett
 7. Så flott at alt gjekk så fint:)kjempeflotte bilder!
  Ønske deg ei fin ny veke!
  Klem

  SvarSlett
 8. Takk for i går!
  Var en flott stand du hadde ;)

  SvarSlett
 9. Tusen takk ja!For at jeg fikk være en av de heldige utstillerne i år også!:)Og ja,det var knallfint!Og må si meg enig med Oxana:du er kjempeflink!:)
  Gleder meg til å se prisessens hjem julepyntet!:)
  Blir vel ikke så lenge til?:)
  God klem:)

  SvarSlett
 10. Cudowne są te laleczki.

  SvarSlett
 11. Hei:)

  Synes du er superflink:)! Er imponert over dine "engler" som du syr? Vet du nettopp har hatt "stand" og sikkert utsolgt for alt! Men er det mulig kjøpe en slik vakker engledame som trengs til et bo i nordnorge:)

  Smilende hilsen fra monica

  Kulmoni@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Så herlige bilder, jeg får sånn julestemning at det kribler i magen :o) Så gøy at det ble så god respons på markedet. Du har en utrolig inspirerende og koselig blogg. Gleder meg til hver oppdatering!

  Klem fra Nina som er i oppstartfasen med både Tildadukker og egen blogg :o)

  SvarSlett
 13. du det så så kjekt ut! var så lei meg for at jeg ikke fikk tatt turen.. det er jo ikke langt unna liksom! så det ble nesten FOR dumt;( hørt fra venner at det var helt fantastisk koselig:))
  klem:)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)