tirsdag 30. oktober 2012

Stagger sommerfuglene i magen...


Hei  på dere!
Det merkes at det er siste innspurt før julemarkedet for her råder det fult kaos. Fri flyt  av  stempler, stoff, nåler, saks, papir, lim, klær som skulle vært vasket, hybelkaniner som skulle vært tatt hånd om, og diverse andre ting som jeg burde hatt fått gjort men som har måtte vike for telefoner til Frelsesarmeen, pakking av godteriposer og stapping av de siste Tilda englene.

Men guri så kjekt det er å snart være i mål med årets produksjon og året julemarked. 
Jeg ser at Yr.no har meldt regn på søndag men på vårt julemarked er det mulighet for å gå innendørs å kose seg mens regnet detter ned utendørs.


Jeg elsker verktøy!
Jeg mener bestemt at en av de beste oppfinnelsene som er gjort  når det gjelder verktøy er batteri drillen.
En annen fiffig oppfinnelse er er sagen. Hva skulle vi gjort uten en sag. Et liv uten sag hadde rett og slett ikke fungert. Hammer ok...det er faktisk mye som kan brukes til å hamres med og syl for eksempel. Det finnes utallige skarpe ting som kan brukes isteden for en syl men  en sag er vanskelig å erstatte...det blir ikke det samme å måtte bite over en trestamme eller en plankebit.

I helga var jeg og et par andre løedamer på juletrejakt. Små og store  trær skulle felles. Noen til å pynte i små fine glass med, mens andre skulle være av det litt større slaget. Åsså mose da... knallfint til å pynte til jul med.


Mens jeg kom iført skikkelig vinter-tøy ( jeg har tross alt jobbet lenge i barnehage) og den eneste dupeditten jeg hadde med meg var en sag,  så hadde de andre løedamene med kaffe, sitteunderlag, vakkert lappeteppe og Stelton kanne på skogstur.
Jeg elsker slike løedamer som tar med kaffe og kopper til alle på tur :D

Jeg har vel egentlig kommet frem til det at jeg er ikke et skogens menneske og iallfall ikke god på slike detaljer som hører med på skogstur. Jeg liker meg best innendørs der jeg kan sitte å pusle med mitt...

 .
Detaljer er viktige men da i form for kreative detaljer. I dag tidlig fikk jeg  gjort ferdig flere pakker med adventslys som skal selges på julemarkedet. Å kunne sitte timevis å skjære tall ut av papp med skalpell  det liker jeg. Spesielt  godt liker jeg det  hvis klokken er et par timer før jobb, lydboken surrer i bakgrunnen og kaffekoppen er en armlengde unna. Guri som jeg koser meg da!Det meste er klart til julemarkedet. Nå gjenstår bare slike koseting som jeg stagger sommerfuglene i magen med. Når man går å gleder seg til noe er det fint å ha noe å pusle med for å få tiden til å gå.
Te poser, godteriposer,  adventslys, små kort og diverse andre smått som strengt tatt ikke er nødvendig men veldig gøy å lage, lages.

Julemarked forberedelser er gøy!

Ha en nydelig aften :O)


11 kommentarer:

 1. Ser ut for å bli litt av hvert i din "bod" på julemarkedet, har du kappet opp den store grana og skal selge ved også..??.. ;-) I pene papirposer og med Tildapynt på, det hadde vært noe!! :-)

  Her er husarbeidet tilsidesatt til fordel for kreative sysler året rundt... litt ekstra spennende iår, siden jeg har fått lov å ha en krok på julemarkedet jeg også, men sommerfuglene har ikke kommet enda...

  Kos deg med de siste forberedelsene, snakkes!! :-)

  SvarSlett
 2. Hei:) skulle si inderlig ha deltatt jeg også, men blir litt i det lengste laget og dra dit;) men regner med det kommer bilder?;)
  Ønsker deg lykke til;):)
  Klem fra Linn:)

  SvarSlett
 3. Du så mye spennende du skal ha i boden din :)) Du bobler over av kreativitet :)) Misunner deg overskuddet du har,du er heldig ♥

  Lykke til!

  Klemmer Bente

  SvarSlett
 4. Så mye lekkert.. kan tenke meg at det blir koselig på julemarkedet :) Psst.. om tida skulle strekke til vil jeg bare minne om at jeg har en giveaway på gang og en kongleutfordring ;)

  Masse klemmer fra Monica

  SvarSlett
 5. Så mye fine ting du lager! Skulle veldig gjerne vært på julemarkedet og sett boden din, men det blir i lengste laget når man bor langt inni Telemark... Masse lykke til:)
  Klem

  SvarSlett
 6. jeg gleder meg sånn til å se standen din på lørdag!!
  kos deg videre, det gjør jeg og :)
  har laga kasser til å ha ting i. er spent på om noen liker stilen min og ;)

  SvarSlett
 7. jeg gleder meg sånn til å se standen din på lørdag!!
  kos deg videre, det gjør jeg og :)
  har laga kasser til å ha ting i. er spent på om noen liker stilen min og ;)

  SvarSlett
 8. Så mye fint du lager! Skulle gjerne ha vært der, men litt langt for meg som bor langt oppi nord. Du får ha lykke til, og jeg gleder meg til bilder :)

  SvarSlett
 9. Ååå så herlig dette høres ut!
  Mye fint du lager :)
  Skulle virkelig ønske jeg bodde nærmere...
  Håper dagen blir super i alle fall!!
  Ha en fin torsdag også ;)
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)