tirsdag 11. september 2012

Økonomisk ommøblering

 Hei!

I dag er det fridag og i flere dager har jeg planlagt hva nettopp denne fridagen skulle brukes til. Nemlig ommøblering! 

Små møbler som små bord, en hylle, stoler osv sirkulerer jo jevnt og trutt her i huset men slike store prosjekter krever en viss planlegging. Man må liksom ta det i rett rekkefølge ellers står hele huset på hodet før man vet ordet av det.

Grunnen for ommøbleringen er rett og slett at vi  i sommer kjøpte flatskjerm til tv stuen. Flatskjermen ser helt lost ut på benken som klumpen stod tidligere (klumpen er navnet på den gamle klumpen av en tv)
Derfor har vi snakket om å få kjøpt oss en benk til den nye tven.

For et par uker siden kom jeg på at hvis man tok å flyttet skjenken som står på kjøkkenet inn i stuen - setter tven vår på den - så kan vi flytte opp tv benken som tven i stuen står på.  Men da må vitrineskapet flyttes og skal vitrineskapet  så må konsollbordet flyttes ut på kjøkkenet...( henger du forresten fortsatt med?...)
Så det er det jeg har gjort i dag....og ser man økonomiske øyne på det har jeg jo i tillegg spart penger. Nå slipper vi å kjøpe ny tv benk.


Når konsollbordet  flyttet  ut på kjøkkenet måtte jeg jo finne ny plass til lampa som jeg kjøpte i sommer flyttes. Så nå står den her ved siden av sofaen og tar seg godt ut...


Å ja....speilen og den gamle verktøykassen måtte også få seg et nytt sted- så nå har den havnet tilbake der den stod før.


Nå står jeg her med en skjenk midt på stuegulvet for den store tven -  den flytter jeg ikke på alene altså, men jeg har nok å henge fingrene. Jeg kan for eksempel starte  med å tørke støv. Noe som jeg ser trengs ( bare se på speilen) Ferdig resultat kommer senere på bloggen.

Ha en strålende fin dag.

10 kommentarer:

 1. Hei, hei!!
  Morsomt å lese innlegget ditt i dag, fordi jeg gjorde (nesten) akkurat det samme i går :-) Godt med litt forandringer også da, blir liksom "nye" rom. Ha en god dag videre, og kos deg masse.
  Klem fra Bente

  SvarSlett
 2. Tror egentlig jeg falt av ganske fort, men jeg vet jo at det ene drar det andre med seg.Greit å kunne bruke ting man har fra før, om å gjøre å se mulighetene. Vi skiftet ut tjukkasen for ikke lenge siden vi også, ble en litt ny TV opplevelse.

  Kos deg med ommøbleringen i regnet.

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 3. Moro å flytte litt om på ting da :) Her har det meste blitt stående på samme plass siden vi flytta inn. Blir fort litt "låst" i hvordan det skal være :)

  Det ble veldig fint :) Den gamle verktøykassa var sjarmerende :)

  SvarSlett
 4. Ja det var sparket jeg trengte for å komme meg igang med dagen forflytting av møbler. Har jo malt tak, vegg og golv, så alle møblene måtte jo ut. Og da passer det jo veldig godt å ommøblere litt samtidig. Hehe.
  Så nå må jeg bare får igang sønnen som er heime så jeg får litt hjelp med de store tingene, kan ikke dytte de rundt på golvet som jeg gjorde før jeg malte golvet.
  Ha en fortsatt herlig dag :)

  SvarSlett
 5. hihihi....
  Morsom lesning!
  Det er gull verd med slike ommøbleringer... Det aller verste som kan skje er at man må flytte ting tilbake. Jeg har nå et stk klumpsofaløsning som gjør ommøblering til et ikke-prosjekt ;)
  men plutselig...
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Hei. Morsom lesing. Du har en kjempeflott stue.

  SvarSlett
 7. Hei!
  Kjekt med ommøblering, og enda kjekkere når ein kan spare nokre kroner på å bruke noko ein allerede har :o)
  Ser fram til å sjå resultatet :o)

  Fin dag til deg :o)

  klem ib

  SvarSlett
 8. Hei:) Så fint du har det! Godt og få gjor om litt da:) Og tillegg spare litt på det er flott! HA en fin kveld. klem lille meg

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)