søndag 8. juli 2012

Velkommen til forandring fryder - på landet...


Først stopp på min rundtur i min hjemkommune er idylliske Gyland. Et av Flekkefjord fineste steder etter min mening. På Gyland gård finner dere "Forandring fryder - på landet". Et par venninner kjøpte huset, pusset det opp i sommerlig, landlig stil og startet butikk. Her er hvert eneste rom dekorert og dandert og hvis du ikke har hatt lyst på et gammelt lyst sørlandshus/ gårdshus før - så får du det iallfall etter et besøk her. 
Både inne og ute finner man mengder med inspirerende stilleben noe som jeg måtte forevige med kamera. Jeg måtte rett og slett  bare ta bilder av alt! Derfor får dere se utendørs i dag og innendørs i morgen.Det har vært en fin travel dag.  Full av deilige inntrykk og mengder av gode ideer etter mitt besøk i Gyland. Sola skinner og kvelden  i Flekkefjord skal nytes med å slappe av på terrassen, høre på båtene som tøffer innover fjorden og bare nyte sommerkvelden.
Hvis du ønsker å avlegge stedet en visitt kan du besøke Facebook siden deres HER. For mer info om åpningstider, eller lese mer om stedet.18 kommentarer:

 1. Åhh... nydelig og sjarmerende <3
  Gleder meg til bilder innenfra :)
  Kos deg videre! Klem :)

  SvarSlett
 2. Så utrolig koselig uterom!

  SvarSlett
 3. Åh, for et fantastisk vakkert sted. Her er det bare å vente på mere forstår jeg :)

  SvarSlett
 4. Å herlighet, så koselig det var der! Riktig lekkert! Elsker stilen.

  SvarSlett
 5. åååååååååååååh. vil vil vil vil også der.
  :-)

  SvarSlett
 6. Hei :) Er en fast seer av bloggen din og husker du var å besøkte de flotte interiør butikkene i Bogstadveien i Oslo.. Har du noen å anbefale ? Det er vel bare å google.. Var det en som het Bestemorshus/Farmorshus.. ? Svar gjerne under her. Mvh Marianne fra Trondheim :)

  Nyt ferien på Sørlandet :-)

  SvarSlett
 7. Hei Marianne fra Trondheim

  Ja oppover Bogstadveien ( hvis du starter med ryggen mot slottet) ligger det flere. Bestemors lekestue ligger på venstre side av veien med adresse Hegdehaugsveien 28.
  Home & cottage ligger også oppover bogstadveien på venstre side.

  Langt oppe i Bogstadveien har du contry chic som ligger på høyre side inn en gate som heter vibesgate. Nr 2

  På andre siden altså på venstre side langt oppe i bogstadveien skal du lete etter en gate som heter Jacob Alls gate. I nr. 13 ligger chias &venner. En nydelig interiørbutikk.

  Lykke til :)

  SvarSlett
 8. Yeah, I love it really! Thanks for the beautiful inspirations! Have a wonderful summer time! Hugs, barbara

  SvarSlett
 9. Hei igjen :) TUUUSEN Takk for tipsene :-) Gleder meg villt til Shopping i Bogstadveien :-D Takk for all inspirasjon på bloggen din. Og KOS deg i Flekkefjord, NYYYDELIG der har jeg hørt..

  Sommerklem fra Marianne :-)

  SvarSlett
 10. WoW!!! Så koslig!!
  Gleder meg til å få sjå inni... ;o)

  fortsatt fin oppdagelsesferd!

  ib

  SvarSlett
 11. Superkos!! Herlig sommerstemning!:)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)