lørdag 21. juli 2012

Mange baller i luften...Vi har hatt male vær her på sørvestlandet! I to dager har vi malt flerfoldige timer og når ikke huset har blitt malt så har jeg holdt på med andre prosjekter mens jeg har kosa meg med tanken på at huset er snart ferdig. Ikke helt ferdig da- det trenger fortsatt et malingstrøk til, vinduene som er grønne, skal bli hvite og dørene svarte men det rekker vi nok ikke dette året siden vi snart forlater Norge i 3 uker til fordel for Thailand og BangkokPhuket, Krabi og Pipi island. Og man kan jo ikke akkurat sette hus-passerne som flytter inn til å male ferdig hus, karmer og dører....eller kan man det?
Forresten... i  venstre hjørne på bildet ser dere også et prosjekt...Hammerlakk og hvitmaling, men det få bli i garasjen når høsten kommer....


Det blir maling i dag også. Jeg elsker når huset endres men jeg er ganske lei å male gjerder med profiler, og innsider som er vanskelig å komme til slik at jeg må krype rundt på alle fire mens jeg driver å blindmaler, for å nå de nederste plankebordene som man ikke ser mens man maler men som viser så himla godt fra gårdsrommet... Men allikevel så storkoser jeg meg med å se forandringen. Senere i dag skal inngangpartiet pyntes og bedene mine lukes. ( de har jeg forsømt i lange tider )Stolen er også et prosjekt som har blitt gjort ferdig nå i sommer.Tenk at en stol kan ta så lang tid å male....profiler meg her og profiler meg der og når man tror at man har fått med seg alt så ser man jammen at man glemt baksiden av et par stolben eller at det renner maling ut av profilene bak på stolryggen. Jeg har ikke rukket å trekke om seteplaten enda derfor har jeg bare lagt på et løst trekk som midlertidig løsning. 
Bordet ble med hjem på lasset fra Sørlandet. Da kom det i 3 deler. Det har blitt gjort rent, satt sammen igjen limt og det har ligget i press slik at delene ikke detter fra hverandre igjen.  Bordet skal ikke males men få være akkurat slik det alltid har vært.

Opp har det også blitt gjort endringer. Ikke store men små, for å få plass til potteksapet. Som jeg forresten har tilgode å style.
Jeg elsker å ha mange baller i luften og akkurat nå for tiden har jeg nesten flere baller enn timer. Men jeg koser meg med å kunne stå opp om morgenen, gå ut i garasjen, male et strøk på et gammelt møbel, gå inn igjen, sette på en maskin med klær, drikke kaffe, sette en rundstykke deig for å så gå ut igjen for å male gjerder, dører eller en del av en husvegg....vi koser oss med sommeren....det er rett og slett helt HERLIG!

Jeg ønsker alle som er innom en fantastisk lørdag...
7 kommentarer:

 1. Ønsker deg ei riktig god helg,
  <med eller uten malekost.:)

  SvarSlett
 2. Så flink du er!
  Skjønner godt at du er lei av å male nå ja hoho.
  Men snart får du en deili ferie, wow!!
  klem m

  SvarSlett
 3. Høres ut som du har nok og gjøre ja, jammen godt dere tar 3 ukers ferie innimellom prosjektene:)

  Ha en fin fin helg og en herlig ferie ♥

  SvarSlett
 4. Flotte bilder! Håper du får en fin slutt på uka! :)

  SvarSlett
 5. Misunner jammen den energien din:)
  Det blir kjempefint, så den ferien er vel unt:)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)