tirsdag 24. juli 2012

Kreativt hjørne


Det nye potteskapet har kommet opp på loftet og fått plass i Tv stuen. Skapet er ikke bare vakkert men det rommer  ganske mye også. (hele Boligpluss samlingen min) Oppbevaring er noe jeg aldri kan få nok av. Siden dette hjørnet i Tv stuen er "mitt sted" der jeg syr, maler, klipper og limer, er oppbevaring et stikkord for å få dette hjørnet til å fungere. Det er viktig å ha orden i mitt kreative kaos. Det må være lett å finne frem og enda lettere å rydde tilbake. Samtidig er det fint å ha en slik krok der tingene ikke står i veien for andre hvis det blir stående fremme over tid.
Det fine med slike dager der tåka ligger tykk som bomull, det regner og er like kaldt som i oktober, er at man får gjort  himla mye innendørs. Mer enn vanlig! Man finner rett og slett på ting å gjøre for å ikke kjede seg. I dag skal jeg bruke dagen på å å rydde i skuffer og skap(det er her det der med å finne på ting dukker opp ), vaske ferie klær, se over kofferter, finne frem pass og drømme om sommer og sol.

Ha en strålende dag!9 kommentarer:

 1. Enig med deg, regnfulle dager er ofte effektive. Å det er deilig å få orden:-)

  Ønsker deg en fin dag.

  SvarSlett
 2. Den kroken der vil nok fungerer bra,på alle dager;) Ha en fin rydde dag:)Klem fra lille meg

  SvarSlett
 3. Veldig fint arbeidssted! Og gratiskroken under likte jeg veldig godt:-) Selv er jeg dessverre ikke så flink å utnytte gråværsdagene til å være produktiv. Setter meg helst ned med en god bok.. Men å holde seg i aktivitet er jo god medisin mot værsyke det også. Ha en god dag videre!

  SvarSlett
 4. Hei, Supert hos deg:-) sommerklem Siv:-)

  SvarSlett
 5. Nå fikk jeg enda mer lyst til å få flass til Liatorp skrivepult i stua!
  Ønsker deg en super sommerdag! ;)

  SvarSlett
 6. Hvor ser det fint og indbydende ud!! Er især svært begejstret over det fine skilt "I'm not bussy" - sådan ét må jeg da ha' ;o)

  SvarSlett
 7. Sukk,for en flott krok♥
  Slik ser ikke min krok ut,hihi:)

  SvarSlett
 8. Du har fått deg et supert hjørne for kreativiteten dinn. Lykke til!

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)