tirsdag 26. juni 2012

Deilig late sommerdager...


Den første mandagen i ferien gikk med til drikke uhorvelige mengder kaffe,bli intervjuet av avisa, plukke nyperoser, plukke og klippe snegler i to og til følge datteren til legen - for å få beskjed om at hun hadde fått lungebetennelse. Alt dette før klokken var rukket å bli 12. Resten av dagen ble brukt til å lese interiørblader, lage middag og bare kjenne på følelsen av å ha ferie. Det er fint med ferie! Man får til og med tid til å kjede seg. Kjedsomhet fører ofte til kreative prosjekter. Nyperosene vokser i hagen vår men er, hvis vi skal være helt korrekte  naboene sine. Men naboene er greie og jeg er sikker på at de synes det er helt greit at jeg ser på nypehekken som delvis min, siden over halvparten av den står i min hage.

Nyperosene pynter opp både kjøkkenbord og konsollbord i stuen og er en skikkelig fargeglatt. Fargeklatter er deilige og iallfall nå sommerstid.

I dag skal jeg bruke store deler av formiddagen ved kjøkkenbordet sammen med symaskinen mens jeg forbereder middagen til i ettermiddag og venter på at sola skal dukke frem.

Ha en deilig og vakker sommerdag!
9 kommentarer:

 1. Nyperoser er nydelige, og lukter hel herlig.
  Ha en riktig god dag :)

  SvarSlett
 2. Fine nyperosene, kjenner nesten duften gjennom pc`n. Her er det grått og trist i dag. Jeg skulle egnetlig på øyhopping i dag, man sparer det til en dag det ikke faller våte ting ned fra himmelen ;)
  Kos deg med nok en lat (og forhåpentligvis varm) sommerdag.

  SvarSlett
 3. Nydelige roser er det! Vi har en slik hekk opp til huset, men her er det så kaldt at det er nok lenge til den blomstrer.... :(
  Nyt dagene du :)
  Klem Tove

  SvarSlett
 4. Ha en deilig sommer, Elin. Håper datteren blir fort frisk!
  Lykke til med malingen av huset.

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 5. Nyt deilige sommerdager!!
  Titti-klæmm!!

  SvarSlett
 6. Så herlige bilder!
  Høres ut som du nyter ferien, det er jo deilig å ha god tid :)
  Kos deg videre!
  Klem

  SvarSlett
 7. Nyt sommeren og ferien! Håper begge deler blir bra.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)