søndag 20. mai 2012

Jeg elsker å male...


Dagene har gått med til å male veggene i tv stuen. Denne gangen har jeg valgt å male deler av taket også (det høres merkelig ut men når dere får se bilder så skjønner dere hva jeg mener) og la hoved taket forbli i tre.
De delene av taket som nå males har tidligere vært ubehandlet og hver gang jeg er sikker på at "dette er det siste strøket"- så skinner treet igjennom og må ha minst et strøk til!


Som et ledd i planen " litt mer luft og mindre nips i hjemmet" blir det plassert en stygg men veldig kjærkommen container i gårdsrommet vårt i morgen. Og denne gangen skal jeg være nådeløs!


Forhåpentligvis så kan jeg komme i orden i denne uken for er det noe som stresser et prinsesse-hjerte så er det malingspann på rekker å rad, møbler, ting og nips står hulter til butlers og et halvt gulv som  har blitt dekket med tapetrester for å unngå  maling søl.
Det hjelper lite at tapetet har "Jeg elsker deg" på minst 10 forskjellige språk når det ser ut som en bombe har blitt blitt sluppet i tv stuen. Jeg elsker å pusse opp men jeg hater rotet som det å pusse opp fører med seg.


Men nå må jeg få på meg malerskjorten og komme i gang med malingen. Og forhåpentligvis kommer jeg så langt at jeg kan flytte på plass flere av møblene og få tatt noen bilder til bloggen.

Ha en super dag alle sammen og takk for at dere titter innom!


10 kommentarer:

 1. Så flink du er:). Lykke til med malingen og kastingen. Gleder meg til å se det ferdige resultatet.

  Vil sterkt anbefale deg å ta bort ordbekreftelsen - er så kjedelig å måtte skrive de uleselige ordene!!!

  Ha en fin male dag!!
  Klem

  SvarSlett
 2. Skulle gjerne har vært i den kontaineren din. Kan tenke meg det er ting der jeg kunne ha brukt for. MEn som jeg jo ikke har plass til jeg heller. hehe.
  En fyller opp. På fredag var det ei som sa hun hadde middagsservise i et mønster som vi har kaffeservise i. Det kunne ejg visst få. Men jeg takket nei. JEg er nødt for å gi fra meg noe annet da i tilfelle.
  Ja det er et styr mes alt rotet som blir når en pusser opp. MEn det er vanskelig å få det til ellers.¨
  Du får ha fortsatt lykke til med arbeidet :)

  SvarSlett
 3. Å for en delig kosedag du får med malingsprosjektet ditt...kaoset som følger med får man bare overse og så er det jo bare for begrenset tid så pyt,pytt...det er det uansett verdt .))
  Klør selv i fingrene etter å komme meg på butikken og kjøpe mer maling...stadig prosjekt på gang her i heimen også...man kan da ikke blisittende på stumpen vel???
  Toveklem:)

  SvarSlett
 4. Så flink du er. Det med container var lurt da må en rydde unna mye. Det hoper seg jo så opp så det er en gru både med nips og i vårt tilfelle ødelagte leker.

  Du har rett i at det rotet som følger med oppussing er slitsomt. Jeg er så lei av det så jeg har sluttet og pusse opp. Noe som ikke er bra når man står her med halvferdig hus.

  Ha en superduper dag.

  SvarSlett
 5. Flinka!
  Vi har nettopp malt lillebror sitt rom.
  Blir så fint atte!
  Kos deg videre!
  Klem m

  SvarSlett
 6. HEI ELIN,
  så spennende. jeg og maler og pusser opp gang, entre.... mye jobb og masse rot i huset, men blir såååå bra.
  herlig med fornyelse. nå kommer sommeren også. så da blir det bra, ikke sant?
  klem TOVE

  SvarSlett
 7. Hmm.. kjenner det rykker litt oppussingsfingrene her! Men siden vi bor i leid leilighet for tiden, er det ingenting jeg kan gjøre med det! Får vel heller ta fatt på en hylle jeg fant på loppis for en tid tilbake ;)
  Ha en strålende dag Elin.
  Her i huset skal vi bruke søndagen til å hjelpe vår datter med flyttelasset.
  Anneliklem :)

  SvarSlett
 8. Heisan. Nå var det skikkelig lenge siden jeg har fått tatt en titt inn til deg. Her skjer det litt av hvert, som vanlig. Duracel-batteriene din er ualminnelig gode. Gratulerer så mye med konfirmanten. Blir spennende å se maleprosjektet ferdig. Ha en fortsatt fin søndag! Albertine...

  SvarSlett
 9. Jeg vet om ei prinsesse som ramla opp i energigryta som lita, kan det være deg tro;) Skal si du er driftig Elin.

  Det er kjekt og male, men helt enig med deg, rote rundt kunne man vært spart for;)

  Stå på, jeg gleder meg til å se resultatet:)

  Nå skal jeg ut å jobbe litt i hagen, for her skinner sola:D

  Ha en flott dag Elin!
  Klem, Anita:O)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)