tirsdag 15. mai 2012

farge dilemma...


Sola skinner og jeg feirer det med å springe rundt i huset å knipse bilder. Jeg elsker våren, lyset men liker ikke støv og skitt som dukker opp når sola skinner. Vinduene burde også hatt vært vasket men hver gang jeg begynner å vaske dem så regner det i flere dager i strekk etterpå. Det slår liksom aldri feil det der. Derfor skal jeg absolutt ikke vaske vinduer i dag for vi har hatt nok dårlig vær i mai.


Jeg har fri og  om litt skal jeg skal rydde unna ting i tv stuen  for i dag skal jeg begynne å male der oppe. Jeg sitter her å teller på knapper om den fortsatt skal være hvit eller om jeg skal slå til med en av fargene jeg har forelsket meg i fra Jotun Sens sin kolleksjon, morgendis. Jeg elsker blått og denne lyse vakre fargen tror jeg hadde blitt fin i tv stuen der vi har panel.


Det er fridag og jeg kose meg sammen med malerkosten, kaffe og lydbok, se  ut på sola når den titter frem mellom regnbygene og bare nyte å ha fri.

Ha en fin mai dag med eller uten sol.


8 kommentarer:

 1. Høres herlig ut! Kos deg, Elin!!

  Fine bilder fra din vakre stue:)
  KLEM KLEM
  anette

  SvarSlett
 2. morgendis er en utrolig flott farge,og det som er så kjekt med farger/maling er at de kan males på nyt/over hvis man ikke er fornøyd.
  ha en fantastisk solrik dag,klemmer hege

  SvarSlett
 3. Morgendis har jeg selv hatt på kjøkken og gangen, fin farge.. Men med mye lys inn ble den veldig hvit for meg så byttet over til Sand i desember:))

  SvarSlett
 4. Lyst og luftig du har det hos deg :)
  Morgendis er en utrolig fin farge og den passer til alt :) Her i huset er den malt nesten overalt, stuen,kjøkkenet, gangene og hobbyrommet. Men det er fordi vi har en åpen løsning her i huset.
  Kos deg masse med malingen av tvstuen :)

  Klem

  SvarSlett
 5. Så fine bilder, og en nydelig stue!!
  Lykke til med malinga og en riktig fin 17.mai til deg og dine!
  Titti-klæmm!!

  SvarSlett
 6. HALLO
  UND WIE SCHÖN IST ES IN DEINEM ZU HAUSE.
  GRUSS SABINE

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)