søndag 29. april 2012

"Sørlandet" rett utenfor vinduet


Utsikten fra soverommet vårt er helt fantastisk. Vannet minner om sjø og om sommeren synes jeg dette synet er ekstra deilig. Etter jeg flyttet fra Sørlandet til Rogaland for 16 år siden, er savnet etter sjøen stort. Lukten av saltvann og lyden av båtene som tøffer utover fjorden. Jeg er oppvokst med utsikt til sjø og da er Edlands vannet godt å ha. Om sommeren liker jeg ting i den maritime stilen. En blanding av lyst, landlig og Maritimt.


Soverommet har fått sommerdrakten på. Et vatt teppe med  blå bolster striper, en pute fra Lexington med røde detaljer og på gulvet ligger det en hvit og rød fillerye.


Måker det har vi og jeg er nok en av de få som setter pris på denne fuglen. Den forsterker den gode slørlandsstemningen. Båter som tøffer er det verre med men vi har noen små motorbåter som kjører rundt på Edlands vannet som en humle med hastverk.


I dag virker virker regn, sludd og snø som mange måneder tilbake i tid og jeg håper at det også er mange måneder frem i tid. For det er slik som dette jeg vil ha det.... "Sørland- sommer- stemning" hele tiden.


11 kommentarer:

 1. Sommerlig og lett! Fint med vannet dere ser fra soverommet. Her ser vi havet fra soverommet, fint det også. :) Likte så godt det vatteppet med blå og hvite striper. Hvor er det fra?

  SvarSlett
 2. Herlig utsikt!
  For noen koselige bilder du vise fram i dag!
  Ønsker deg en NydeligFlott søndagskveld!

  Klem fra Julie

  SvarSlett
 3. Flott utsikt, ikke så verst med ett fint rolig vann å se på:).
  Vårt soverom har utsikt mot sjøen og jeg hører båtene som tøffer! Absolutt stor sjarm i det også:)).

  Fortsatt god søndag til deg!!
  Klem Veronica

  SvarSlett
 4. Herlig utsikt.
  Utrolig koselige bilder
  Ønsker deg en kjempe fin uke
  klem

  SvarSlett
 5. Ja å se ut på vann eller sjø er noe av det fineste som fins. Det savner jeg her vi bor nå. Om vi noengang flytter herifra så er utsikt til hav eller sjø det som står høyest på ønskelisten.

  Delikat soverom, sommerlig og svalt.

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 6. Sikke en udsigt Elin sådan en man går og drømmer om. har godt nok selv åen i baghaven men vågner slet ikke op til så fin en udsigt.Takker for din søde kommentar forleden Knus og forsat rigtig dejlig dag Else Fogt

  SvarSlett
 7. Herlige bilder fra en herlig dag.
  Ja det er viktig med sjøen. Nå er jeg oppvokst med å se sjøen, men ikke lukte den. Til det var det for langt unna. Men jeg husker en av de første ganene vi gikk ved Mjøsas bredder, ved ei flott båthavn, Der satte jeg meg ned å kjente på hvor godt det var å være der. Men så var det noe som manglet. Først kunne jeg ikke helt forstå hva det var, men så kom jeg på det, det luktet jo ikke sjø, selv om det var masse båter og måkeskrik. Men en vanner seg til det også etter en del år.
  Ha ei herlig uke med masse fint vær :)

  SvarSlett
 8. Nydelig utsikt!! I dag har sørlandet vært helt fantastisk. Når man kommer i le for vinden så har det vært sommervarme. Håper det holder seg!!
  Fortsatt god kveld til deg...
  Klem Annette

  SvarSlett
 9. Hello Elin.

  As Your blog is great inspiration for us, we appreciated you as a Versatile blogger. Awards you can pick up on our blog. Beautiful day!

  Your Kate and Dadka

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)