tirsdag 27. mars 2012

Påskeforberedelser


God morgen og god Tirsdag! Det er fridag og jeg har planer om å få unna en del ting her hjemme i dag. Det er snart påske og jeg skal bruke ferien på å labbe rundt i Roma, slikke sol og spise Italiensk is. Planen om å ta med meg datamaskinen tok brått en vending i går etter at den gikk i svart- to måneder gammel.Så det blir rett og slett en ufrivillig bloggpause fremover, siden denne maskinen også synger på siste vers.

Her har vi virkelig fått kjenne vårsola varme de siste dagene. Og et sikkert tegn er når man finner naboer med rompa i været ute i hagene sine. Jeg har enda ikke kommet helt dit enda men etter påske skal jeg også stå opp ned å kose meg med å få jord under neglene. I mens skal jeg nyte  sola fra terrassen mens jeg henger opp klær, tar en kaffepause eller rydder bort litt rusk og rask etter vinteren. I dag skal blant annet hagemøblene få seg en skikkelig vårvask.Vårvask fikk også flere av plantene mine i går. Flere av dem ble dusjet og pottet om. Når jeg først var i gang så  laget jeg noen sammenplantinger til stuen, kjøkken og hagebordet på kjøkkenterrassen. Denne som er avbildet  her står på stuebordet og inneholder eføly, noen gamle kakeformer, en trespole. Blomsterpotten som det står i er en suppe-trine som kommer fra loppis.Dagen i dag kommer til å bli minst like fin og solfylt som gårsdagen. Det skal jeg nytte meg av. Her  lades det opp med en stor kopp kaffe mens jeg venter på at det skal bli lyst utenfor.


Ha en strålende vakker dag!

11 kommentarer:

 1. Æsj så kjedelig at maskinen din går i svart da... Roma høres imidlertid herlig ut i påsken. Ønsker deg en riktig god tur!
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Hei hei;)

  Nydelige bilder og riktig god tur til Roma,spis en is for meg!

  Her skal det bli superfint vær i dag,men i morgen er det tilbake til normalt...
  Jeg skal nyte dagen og kjøpe stemorsblomster.

  Beste hilsen Camilla

  SvarSlett
 3. Vi lider med deg!
  Jeg mener datan/blogging. Ja vanskelig å hålle seg fra det.
  Håper du får det riktig fint i Roma!
  Kos deg denne ledige dag, det ska jeg. Ja selv om solen ikke skinner på min ledige dag!

  SvarSlett
 4. Wonderful photos. I admire :)

  SvarSlett
 5. Så koselige vårbilder, har begynt å ordne til litt jeg også. Deilig å se at det spirer rundt oss. KJedelig med dataen din da! Du får vel reparert den på garantien siden den bare er 2 måneder gammel. (Skulle ikke forundre meg om det er en Hp maskin du har...min Hp fikk også sort skjerm etter kort tid, og da jeg begynte å les på nett viste det seg at det var altfor mange m samme erfaring.Utrolig kjedelig.)

  SvarSlett
 6. Ahhh la bella Italia. Vi var i Roma i påsken for to år siden. Tror det er verdens vakreste by og utrolig nok får man nesten småbyfølelse i Roma for det er gangavstand til absolutt alt. Vi falt for bydelen Trastevere, så dit må du rusle deg en tur.

  Så fine bilder, er det ikke herlig med dette været??

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 7. Uffameg, du som må til Roma i påsken... hihi! Håper du finner en laptop som funker :)

  I dag skinner solen og våren er virkelig i annmarsj, men jeg må dessverre holde meg innendørs, for er det noe som slår ut frøken fabelaktig, så er det pollen. Men jeg elsker våren for det

  Takk for alltid fine og gode ord inne hos meg, skjønne deg.

  Fabelaktig onsdag;)
  Stort smil & godklem

  Svar

  SvarSlett
 8. Så nydelig blogg du har,la meg til følger eg og glede meg til å titte innom:)

  Ein fin fin kveld til deg!

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)