torsdag 8. mars 2012

Magisk gulfargeHei og en fin fin  torsdag til deg! 
Jeg var innom blomsterbutikken  her om dagen å kjøpte noen nye ting for gavekort som jeg fikk til bursdagen. Jeg synes konseptet med gavekort er genialt. Det kan liksom aldri bli feil for den som får gavekortet bestemmer gaven selv, samtidig som giver er man med på å bestemme hvor gaven skal kjøpes.Perfekt gave for den som har alt! Ikke særlig kreativt vil nok mange si man da får en heller være litt kreativ med innpakningen, da.
Nye ting til hjemmet resulterer ofte i flytting på gamle tinge. Både store ting og litt mindre. Sånn gikk det denne gangen også. Sånn som døren som stod her, står nå helt i andre enden av rommet. Kommoden som stod i andre enden av rommet, står nå her. Det er liksom ikke så lett å stoppe når man først begynner. Det bare baller seg på :O)


Denne her synes jeg var utrolig fin. Satt sammen i blomsterbutikken. En nydelig liten skål i fra Miljögården, litt mose og en gren med kunstig oliven.  Jeg falt pladask for denne urnen og håper  at Miljögården kommer med disse i naturlig størrelse etterhvert. 


Jeg er veldig glad i speilen som står på kommoden. Det var et funn jeg kom over i Vest Sverige, på en bruktbutikk.  Gulfargen  på rammen er magisk hvis man kan få lov å kalle en farge det. Det er fordi jeg egentlig ikke kan fordra gult men denne her gjør meg myk som smør. Jeg kan ikke se meg mett på den.  Slagbenken vår nede på kjøkkenet er i samme gulfarge og ingen av delene skal noen gang males!


Torsdag og om 5 timer er det langhelg. Deilig men litt merkelig følelse. Jeg tar aldri fri fra jobb utenom ferier. Det er liksom aldri behov for det. Men det skal bli deilig å ha en ekstra fridag.

Siste sjanse til å være med  i giveawayen der premien er en goodie bag men utrolig fine premier. Til helgen trekkes den. Har du ikke vært innom å lagt igjen en kommentar så kan du gjøre det HER.


Ha en aldeles nydelig dag der ute!


14 kommentarer:

 1. Ønsker deg en herlig helg ♥
  Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett
 2. Nydelige stilleben du lager! God langhelg til deg:)

  SvarSlett
 3. kjempe koselig, og speilet var fiint.. :) liker heller ikke gult, men det var mer sånn snilt gult. hehe... :)
  klems Diana.

  SvarSlett
 4. Er så enig, så enig. Gavekort kan aldri bli feil! Fikk det til bursdagen min jeg også. De gule farvene du har på speilen og slagbenken er kjempefine! Jeg liker ikke gult, for jeg hadde gul stue i mange år, og ble allergisk, hehe. Men de gulfarvene du har er som du sier magiske. Helt enig i at de ikke bør males. Når man har en hvit stil som oss, passer det fint inn med enkelte pasteller, som gult, blått, rosa og grønt. Ikke for mye, bare akkurat passe. Ha en fin-fin dag.

  Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 5. Herlig gulfarge ja:)
  Og artig med litt ommøbelering:)

  Ha en finfin fridag!
  Kos deg ♥

  SvarSlett
 6. Kjempe fin gulfarge på speilet! Me like!
  Klem Madelén

  SvarSlett
 7. Vi fikk to gavekort til jul. Det ene var fra en butikk, det andre var et såkalt landsbykort. Og det er vanskelig å bruke. Kan jo brukes på omtrent alle butikkene. I tillegg var det et kort til hele familien. Skal jeg da kjøpe noe jeg har lyst på til huset, eller er det mulig å finne på noe alle har lyst på?
  Herlig liten skål med "blomst" i.
  Må nok ha meg en liten butikkrunde i løpet av helga. Skal få brukt opp dette kortet, tror jeg. Kan jo kjøpe hver sin lille sjokolade til de andre. hehe.
  Her er det langhelg etter ei slitsom uke med en ganske tøff forkjølelse og fire jobbdager der to var med dobble vakter.
  Så i kveld er det bare tv, data og beina på bordet som gjelder. I morgen må huset få seg en kjærlig, om enn tøff hånd på alt som har hopet seg opp. Håper bare hodet og nese/hals er bedre i morgen. Det er meldt sol, så da er det bare å lukke opp dører og få inn den friske lufta mens en driver på.
  Ha en herlig fredag :)

  SvarSlett
 8. Kjempeflott speil!
  Jeg har egetlig ikke vært så glad i gul jeg heller,men finner du den rette gulfargen,kan den jammen meg føles magisk ja;)
  Jeg fant et gammelt gult skap på løa her på gården,å har kommet frem til at det ikke skal males,å kjenner jeg blir mer og mer glad i gulfargen:)
  Nydelige hylleknekter du hadde på hyllen din der!
  Er tydeligvis vanskelig å få tak i slike ,har hørt på landstil her på Moi flere ganger uten hell...Vet du om noen steder nordover de selger slike?
  Klem Caroline

  SvarSlett
 9. Herlig speil!
  Nydelig med de duse fargene inn i det lyse interiøret :)

  Ha en fin kveld,
  Klem jatte!

  SvarSlett
 10. Igjen flotte bilder du viser frem og likte også gulfargen på speilet.ha en god helg,og gratulerer med dagen,klemmer hege

  SvarSlett
 11. Lekkert speil! Og kjempefin den lille urnen.

  Kjenner til det der med at å få nye ting i hus ofte fører til litt ommøblering;-)

  God helg!

  SvarSlett
 12. Sååå masse flotte detaljer, Elin!!! Likte det sååå godt!

  Ha en fin kveld!
  Kos deg!
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)