onsdag 8. februar 2012

Tips: Gratis inspirasjon


F E B R U A R 
Med februar så kommer våren på ordentlig liksom. Både Tulipaner og primula- ja muligens flere typer vårblomster finnes  allerede i butikkene fra før, men i februar så får vi virkelig se de flotte vårfargene. 
Til helgen er det morsdag og da bugner butikkene av fantastiske blomster i allverdens farger. Det er skikkelig vår-kikk spør du meg. Å gå  komme inn i en blomsterbutikk som virkelig bugner av fargesprakende blomster vinterstid. Ikke noe får meg i bedre humør enn lyden av knitringen fra tulipaner og jeg blir skikkelig glad over å kunne kjøpe med meg  hjem årets første perleblomster. For å gjøre vinteren litt kortere starter jeg våren innendørs så tidlig som overhode mulig. 


Jeg har ikke noe fast vårpynt som blir tatt frem år etter år men jeg kjøper meg blomster og så går jeg ut  i skogen å plukker grener til å drive frem innendørs. Nå er denne tiden her igjen, der mange feirer morsdag og i den anledning blir butikkene blir fylt opp til randen av de vakre vårlige blomster.
Mitt tips er å ta seg en tur ut i skogen for å hente inn grener til driving og så kan du jo stikke innom blomsterbutikken en av disse dagene. Stikke innom for vårlig inspirasjon.  Inspirasjon, det er  ofte helt gratis!  

Onsdagen er allerede godt i gang  og jeg skal klippe ut Tildamønster før jeg stikker på jobb å baker pizza til nesten hele hurven. Det blir en fin dag :O)

Jeg ønsker alle som er innom en deilig, inspirerende og vårlig dag.5 kommentarer:

 1. God morgen.
  Ja er det ikke herlig med alle de fine fargene. Jeg blir iallefall i godt humør av dem. Kos deg med pizzabaking :)
  Ha en nydelig dag!

  SvarSlett
 2. Ja du er nok alt igang med pizzadeigen. Går ut fra at alle kosa seg med den.
  Ja jeg er ofte innom butikker bare for å kikke å få inspirasjon og en dose glede.
  Mye herlig å se på.
  Ha en fortsatt herlig dag :)

  SvarSlett
 3. its soo beatiful :) I like your blog, your idees..from Spain !

  SvarSlett
 4. Jeg har store planer om å få tak i mer vårblomster i dag, og så har jeg fått en idè til en plantekasse med løk som jeg skal ha ute, så da må jeg nesten komme i gang med det også :)

  Herlig mer vårblomster!!

  Selv om snøen enda ligger 30cm tjukk og det er -7.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)