søndag 12. februar 2012

Lykkelig eier av...Fredag ettermiddag holdt jeg på å besvime av lykke! Jeg skrev om mine skole plansjer som kun er kopier. Ikke missforstå meg for mine er vakre og inneholder alt fra blader, blomster til tverrsnitt av nyperoser. Sånn som skole plansjer skal illustrere - men det hadde vært stas med en ekte en.
Fredag ettermiddag rett etter  jeg kom inn døren etter en lang dag på jobb ringte telefonen.  I den andre enden var en hyggelig dame fra Stavanger som hadde gamle flere gamle skole plansjer og hvis jeg ville kunne jeg få kjøpe en av henne. Hun hadde et ærend på  Ålgård på lørdagen - å hun kunne godt ta med plansjene så jeg kunne få se. 
Jeg må få presisere det at jeg  har ikke for vane å treffe lesere som kontakter meg over telefon (når det er sagt er det en ingen dagligdags hendelse å bli kontaktet av lesere over telefon heller)  men jeg er glad at hun tok kontakt for nå er jeg eier av verdens fineste skole plansje....på ekte!


Jeg kunne velge og denne falt jeg for med en gang. Hester, bondegård og kråker. Denne her har nok vært med på å lære skoleelever om jordbruket i Norge. Jeg aner ikke hvor gammel den er men på papirkvaliteten å dømme ( mye bedre kvalitet på slike ting før i tiden.) er plansjen nok fra et sted mellom 1940-1960.

For øyeblikket pynter den opp soverommet og står til utstilling ved siden av sengen, til jeg finner en passende veggplass til å henge den på.

Har dere hatt en deilig morsdag? Jeg må innrømme det at min har vært ekstrem lat. Jeg har ligget å lest bøker  på sofaen store deler av dagen- det er så sjelden jeg har tid til nettopp det og det er lenge siden jeg har ligget på sofaen med god samvittighet sånn uten av jeg har vært syk.   

Kvelden skal også tilbringes i sofaen men jeg må nok lage plass til de andre i familien. Her blir det søndags kos og film sammen med familien. 

Jeg ønsker alle en flott kveld, en fin mandag og en ny fin uke.

8 kommentarer:

 1. Vilken tur du har...jag vill också gärna ha en äkta ;)) Jättefin!
  kram susanne

  SvarSlett
 2. Sååå heldig du var da Elin !!! Og så fin plansjen var:)) Lykke til med de nye studiene dine !! Spennende ;)
  ha en fin kveld, klem fra Tone

  SvarSlett
 3. Lucky you, fiin plansje!!
  (men, nå er jeg litt pirkete her... er det ikke kaier og stær, de fuglene på plansjen..??..)

  Hørtes ut som en deilig morsdag, sofakroken og en god bok! :-)

  SvarSlett
 4. Kjempefin plansje. Ligner litt en av de jeg har for salg i butikken.
  Herlig søndagsveld til deg også.
  :)

  SvarSlett
 5. Så godt moste hadde ein sånnen du kunne få kjøpe! Herlige moste...

  Den var fin, blir spennende å se kor du plasserer den :)

  SvarSlett
 6. For en herlig overraskelse og få en slik telefon... Så kjempe fin da.
  Ha en fin uke
  klem

  SvarSlett
 7. Kjempefin plansje;)
  Kos deg videre resten av morsdagen;)

  Klem fra Ann-M.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)