onsdag 25. januar 2012

Vintersoverom


Her blåser det stikk og stå og vi prøver å holde varmen med å sprengfyre. I loftsetasjen står oljeovnene på full guffe for å holde en grei temperatur igjennom natten. Når det blåser stiv kuling, det er minus 1 og blåser fra sørvest ja da kjennes det virkelig her i huset.
Soverommet har ikke vært avbildet på en stund og siden jeg endelig har fått orden på hauger med sengetøy som skulle vært strøket for flere uker siden, klær som har ligger like mye utenfor klesskapene som inne og i tillegg fått stæsjet litt drister jeg meg til å vise noe bilder i kveld.


På sengen har vi et stort hvitt sengeteppe i bomull  som dekker hele sengen. På toppen ligger favoritt teppet som jeg har hatt i flere år og som er kjøpt på nettbutikken til Creme del a Creme,  den lange lange puten er av lin og den runde i fløyel.
Disse fargene og tekstilene tilsammen skaper et lunt og koselig soverom på en kald vinterdag.


Litt pynt må jeg ha men ikke for mye for her inne blir det fort støvete. I kurvkisten som kommer fra FALBY, oppbevares interiørblader. Jeg leser alltid interiørblader på sengen før jeg sovner om kvelden.


Sarte fine far og ting passer godt på et soverom. Noe nytt og noe gammel. Perlekjedet i den lille skålen er arvet. Perlekjedet har  min Oldemor tredd selv og består av ekte perler i flere størrelser. En vakker skatt som blir godt tatt vare på.  

Det er på tide å legge enda en vedskie i ovnen. Det må ikke dø ut for da går det ikke lange stunden før det blir kaldt i et slik vær. Onsdagskvelden skal brukes til å se tv, drikke kakao og høre vinden ule. 

Ha en fin vinterkveld.8 kommentarer:

 1. Koselig soverom! Liker heller ikke for mye pynt på soverommet, men deilige puter og pledd gjør det koselig:-)

  Hørtes ut som vi har like planer i kveld. Fyr på peisen og noe godt og varmt i koppen er fint når vinden uler utenfor;-)

  Fin onsdagskveld til deg!!

  Klem Therese

  SvarSlett
 2. Flott soverom :) Likte sengeteppet godt. Ønsker deg en fin uke videre.
  Klem fra Fru Strøm

  SvarSlett
 3. Kjenner meg godt igjen her ja.....vårt noe utette hus blir iskaldt når det blåser storm fra sør. Virkelig delikat på soverommet hos deg, likte veldig godt kurven med interiørblader. I kveld skal jeg legge meg med nyeste Bonytt, med pledd og dundyne! God kveld til deg:)

  SvarSlett
 4. Så koselig på soverommet ditt, har ønsket meg slikt sengeteppe som du har lenge :))

  SvarSlett
 5. Her er det også kaldt. Men ikke vind, heldigvis. For med ca 10 minus hadde det vært grusomt med vind i tillegg. Fyrer gjøre vi i flere ovner. Nydelig det sengeteppet og den puta. herlige farger på dei.
  Tenk, snart helg igjen.
  Har faktisk fri til helga. Har fått billetter til gave og interiørmessa på Lillestrøm, men har ikke bestemt meg for om jeg skal reise. Får se hav en orker etter sju jobbdager og dei siste seks som kveldsvakter.
  Ha en god torsdag :)

  SvarSlett
 6. Vinden uler og snøen fyker utenfor her også, men inne er det godt og varmt med fyr i ovnen.
  Så koselig soverom, liker sengeteppet ditt!
  Ønsker deg en riktig fin dag, og så håper jeg snart på varmere tider!
  KLÆMM!!

  SvarSlett
 7. Det var et veldig flott soverom! Koselig og fint :)

  Sitter tett inntil vår store etasjeovn og titter i blogger nå, det tar sin tid å få skikkelig varme i store, gamle hus..

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)