fredag 6. januar 2012

Rutinefredag...


...er et ord som dukket opp i dag da jeg gikk hjem fra jobb. Det er utrolig så deilig det er med disse vanlige fredagene der man har vært på jobb hele uken og på en måte gjort seg fortjent til en avslappende fredagskveld med god mat, kjekke tv programmer og en blomsterkvast fordi det er helg. Og det beste er at man fortsatt har hele to dager igjen av helgen.
 Joda! Visst er ferie  fantastisk godt men jeg blir lite effektiv når jeg har flere fridager utenom det vanlige i strekk. Derimot er jeg meget effektiv i helgene for mandagen kommer like fort som det blir fredag igjen. Da var da ordet rutine fredag dukket opp. Disse vanlige fredagene som man går å gleder seg til etter endt uke. Det er disse fredagene som er best!


Ha en strålende god rutinefredag.

13 kommentarer:

 1. Rutinefredager er det beste som finnes :)
  God helg!

  SvarSlett
 2. Høres godt ut. Nesten så jeg misunner deg den rutinefredagen. Her jobber jeg stort sett to av tre helger, så det er sjelden jeg er hjemme fredag kveld. Ja ja, slik er det å jobbe som vikar i turnusarbeid. Har fri i morgen, da skal jeg få gjort litt i huset og kanskje rekker jeg å få unna det meste av julepynten så jeg kan få kjøpt meg etpar primulaer el tulopaner til helga. Men har betemt meg for å ikke kjøpe noen nye blomster før julepynten er pakket ned
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 3. Helt enig!! Rutinefredag var et fint ord:-)
  Elsker fredagene- taco, blomster og gullrekka..og kanskje et glass hvit vin:-) vi er vanedyr..hehe

  Kos deg! klem fra meg

  SvarSlett
 4. Sant det Elin! Man setter så utrolig mer pris på Fredagene også, etter en fullstappet uke :)

  Ha en fin Kveld videre,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 5. Misunner deg litt denne følelsen du får når fredagen er der, for jeg husker hvordan den var :) Har vært hjemmeværende i seks år nå, men prøver å ha fredagen annerledes og litt mere hektisk med husvask, handling og så lage god mat sånn at den kan nytes når min mann kommer hjem fra en uke på jobb i nord trøndelag :)

  Håper du har senket skuldrene og nyter kvelden. Vi har akkurat vært ute på tur en liten time i regnet, og det var deilig. Nå er det rødt i glasset og bloggrunde :)

  Klem Heidi

  SvarSlett
 6. Fredag er alltid en velkommen dag!
  Ønsker deg en fin helg Elin!
  klem fra Laila

  SvarSlett
 7. god morgen=) Jeg er heeelt enig med deg! det er de fredagene som er best. det blir film og litt godis hos oss og tilslutt ender det med at begge kjemper hardt i en halvsøvning døs for å holde ut filmen hehe ble ikke så så sen kveld på oss i går men jammen er jeg trøtt i dag hehe

  SvarSlett
 8. Fredagskvelder er absolutt den beste kveden i uka :-) Ferie er vel og bra, men det er jo faktisk sånn at det er flest hverdager......så det viktigste er jo å være fornøyd med rutinefredagene ( og de andre 6 rutinedagene ) :-)
  Ha ei riktig flott (rutine)helg :-)
  Klem fra Rita

  SvarSlett
 9. Digger de fredagene jeg også!! Nå snør det florlett her og er blitt hvitt på bakken, såååå pent! Digger det også ;) Ha en suuper helg! klem!

  SvarSlett
 10. en god velfortjent helg til deg : )

  SvarSlett
 11. Hei hei!

  Godt nytt år til deg! Gleder meg til mange fine bilder i året som kommer!

  Klem fra ELisabeth.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)