tirsdag 24. januar 2012

Glade fargerike stoffer


God morgen!
Selv om vinteren har gjort sitt inntog på Jæren har vinteren blitt møtt med motgang her i hjemmet. Det syldes et blikkfang med sror B.  Fredag dukket det opp flere meter med fantastisk stoff  i postkassen, sendt fra Kathrines quilte stue i Oslo. Så nå er jeg den overlykkelige eier av mine egne Tanya Whelan stoffer. Jeg synes de er så friske og fine at de ligger til pynt på kjøkkenet og blikket dras mot stoffene med en gang man kommer inn dit.

http://kathrinesquiltestue.blogspot.com/
Servicen hos Kathrine quilte stue er det bare å ta av seg hatten for! Tusen takk. Jeg  er absolutt sikker på at jeg kommer til å handle hos dem igjen og neste gang jeg skal til Oslo så skal jeg stikke innom for inspirasjon og stoffkjøp. Jeg vet godt hvor butikken ligger for jeg har gått forbi den flere ganger. Hver gang har jeg tenkt på bloggern Butterfly som jobber der, og som jeg har kjent via bloggen i mange år. Ja, jeg er jammen ikke helt sikker på om det var hun eller jeg som kom først. hi-hi  Det var forresten hun som tipset meg om hvor jeg kunne få kjøpt Tanya Whelan stoffer i Norge. Så en  stor takk til Yvonne og Takk til Kathrines quilte stue.Tirsdag og hjemmedag. Det er en fint å starte denne dagen tidlig slik jeg får mest mulig ut av den og får gjort mest mulig som allikevel må gjøres. Men jeg vet å kose meg på slike dager også. Jeg koser meg mens jeg går å tørker støv, støvsuger og vasker gulv.  Da er det musikk for full guffe eller en lydbok så høyt at den kan høres over det meste av huset. Sånn blir det i dag også. Forhåpentligvis dukker sola opp og da skal jeg ta kaffepausen utendørs på terrassen.


Mens jeg koser meg et rent hus, kan dere kose dere med disse vårlige stoffene. De er rett og slett til å bli hoppende glad av.


14 kommentarer:

 1. Ja her var det mange herlige stoffer. Spennene å se hva det blir av disse. Ha en topp dag på Jæren :)

  SvarSlett
 2. Ja det er virkelig stoffer til å lyse opp dagen med. Jeg har også fri i dag og skal kooose meg med pusleriene mine.

  Hilsen en annen som er stoff avhengig. :0)

  SvarSlett
 3. Nydelige, vårlige/sommerlige stoffer. Kathrines Quiltestue er helt supre. Har vært på quiltekurs der, og handler endel der på nett eller når jeg er i Oslo.

  SvarSlett
 4. God morgen!
  Så kjekt at du fikk tak i det du ønsket deg. Gleder meg til å se hva spennende du har tenkt å lage av disse :)
  Kos deg med husvask, det er også mitt mål idag. Så får vi håpe "rotetrollet" ikke følger altfor mye etter meg ;)
  Ha en nydelig tirsdag :)

  SvarSlett
 5. What a beautiful textiles, subtle and charming!Beautiful colors!

  SvarSlett
 6. Nydelige stoffer i vårlige/sommerlige farger! :) Herlig med en slike butikk med god service, det liker vi! :) Kos deg med vaskinga i dag! Her koser halvpjusk minstegutt og jeg oss hjemme, og håper han er frisk nok til mandel-operasjon i morgen tidlig!

  Klem Frøken H

  SvarSlett
 7. Sukk for noen nydelige stoffer:)
  Jeg hopper nesten rundt her fordi butikken faktisk er her i Oslo...jeg syns det er litt skummelt å bestille på nett nemlig ;)
  Nå planlegges det i hodet mitt når jeg skal få kommet meg ned der å kikke og helt sikkert shoppe litt ;)

  Ønsker deg en fin tirsdag :)

  Klem Nina :)

  SvarSlett
 8. flotte stoffer ja :)) Regner med du greier å trylle frem masse fint av disse stoffene :)) Ønsker deg en flott dag.
  Klem fra fru Strøm

  SvarSlett
 9. Kjenner tankene strekker seg mot sommeren. Herlig stoffer!

  SvarSlett
 10. Helt nydelige stoffer som virkelig er en fryd for øyet..

  SvarSlett
 11. Nydelige stoffer!! Tror jeg må inn å snike litt på nettsiden til Kathrines Quiltestue senere i kveld :)
  Kan fort bli farlig dyrt det ;)

  En finfin tirsdag ønskes deg!

  Klem

  SvarSlett
 12. Fantastiske stoffer! Jeg er jo helt stoffavhengig, så det er alltid kjekt med tips til hvor man finner fine stoffer:-)

  Klem

  SvarSlett
 13. Nyyydelige stoffer som man bare må gå og klappe på en stund. Rødt og lyseblått passer fortreffelig sammen. Du kommer sikkert til å lage noe superfint av disse. Vi i lappeklubben vår pleier å dra på til Kathrine i blant. Alltid like koselig. Vi kaller det "dagstur", selv om det bare tar halvannen time med bil;-)Så der har jeg handlet mye ja..
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)