søndag 22. januar 2012

Den står å venter på våren...


Ser du den? Bak den hvite kannen med kunstige roser? Den  fine hvite sykkelen min som for øyeblikket er dekket av snø. Den  venter på våren!  Den venter at bagasjebrett og kurven på styret  skal  fylles med blomster til glede for oss som bor i huset men også dem som går forbi.

Den har nesten blitt en liten attraksjon da den kom på plass på terrassen. Flere skuelystne stilte seg på toppen av garasjen ( ...vi har garasje med flatt tak som funker som ekstra parkeringsplass) og diskuterte høylytt sykkelen. 
Noen synes at det var den styggeste sykkelen de noen gang hadde sett, og skjønte ikke hvorfor det sto en sykkel på terrassen i det hele tatt. "Det æ jo ikkje plass te å sykla på ein terasse"  sa de og så lo de godt. Andre  ønsket å kjøpe sykkelen og hadde jeg ikke bundet den fast med metervis med ståltråd ( vi bor på et sted med mye vind) så hadde nok sykkelen forsvunnet i nattens mulm og mørke. Sykkelen skal verken selges eller gis bort. Den står godt der den står.  En så vakker sykkel til en femtilapp. Å vips så er det snart vår...

Ha en fin søndag!

10 kommentarer:

 1. Hadde det ikke vært så kaldt å stå ute, kunne jeg godt stått sammen med sykkelen din og ventet på våren jeg! :-D
  Akkurat nå som jeg var så glad for den milde vinteren, kom det kuldegrader og snø og greier og greier... :-(
  Ja ja, vi går mot vår og lysere dager, både du,sykkelen din og jeg! Fiin søndagskveld!! :-)

  SvarSlett
 2. Godt å ha noe å se frem mot, det går faktisk fortere enn vi regner med...Klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. hehe, kul sykkel det da;)

  Blir spennende å se bilder til våren!

  Ha en fin kveld,
  Klem Jatte!

  SvarSlett
 4. hihi...kom til å tenke på mn egen malte sykkel...i mine ungomsår som begynner å bli en liten stund siden,malte jeg en slik damesykkel rosa jeg.Ikke til pynt,men jeg brukte den.Den var kjempefestlig i mine øyne,men endte dessverre sine dager på havets bunn da noen selvfølgelig måtte lage litt rabalder og tøffe seg litt.Synes det er kjempekoslig med gamle sykler med blomster i...de kan godt både ruste og anner,blir bare enda mer sjarmerende!!!Og våren...kommer jo nærmere og nærmere for hver dag:)))
  toveklem.)

  SvarSlett
 5. Hvorfor ikke? Den er da kjempeartig. Håper det går riktig fort mot vår også - for jeg kan styre meg for snø. Ikke går jeg på ski, og ikke liker jeg å fryse heller...

  SvarSlett
 6. Hehe, en av de som gjerne skulle hatt den sykkelen er meg.
  Så hadde du ikke bundet den så godt fast kan det vær den hadde vært på vei austover for lenge siden.
  Nei da, ta det helt med ro. Tyv er jeg ikke. Forresten vet jeg ikke hvor du bor. Annet enn at det er på Ålgård. Forresten, det går det jo ann å finne ut nå i disse datatider.
  Men sykkelen får nok stå der så lenge du vil ha den der. Men den dagen du er lei av den er det nok flere som stiller seg i kø for å overta. Her snødde det tett i hele går. og nå i kveld starte det på igjen. Håper snart det ikek kommer mer snø nå. Er nok får alle disse skigåerene for lang tid fremover.
  Blir vel som vanlig ikke snøfritt her før langt uti mars.
  Ønsker deg ei herlig uke :)

  SvarSlett
 7. Jeg lengter også etter våren og synes det er kjekt med sånne ting som minner en om at den faktisk vil komme en gang....
  Søt mugge du har kjøpt deg, herlig farge :)
  Ønsker deg en flott kommende uke

  SvarSlett
 8. Hei :-)

  Flott sykkel :-) Og skal jammen bli godt å ta fram sykkelen å nyte varmen igjen :-) Men koser meg masse med vinter og snø også da :-)

  Ønsker deg en flott ny uke :-)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)