fredag 9. desember 2011

Tålmodighetsprøve...


Hei og god fredag!
De siste dagene har jeg bedrevet ekstremsport. Onsdag var jeg på IKEA og i går var jeg og hentet pakke på posten. Ingen av tingene kan kalles ekstremsport i det daglige men å gå på IKEA før jul er en lek med døden!

Man kan gjøre regning med blåmerker og ekstremt sure mennesker, meg selv inkludert!  Jeg skjønner at når klokken nærmer seg styggelig 21 på kvelden så blir albuene i kassa køen spisse og spesielt når middagen har måtte vike for noe så idiotisk som STRÅLA belysning  eller STRÅLANDE rivjern.
( det var ikke mye stråling der vi stod å ventet på å få betale) og når IKEA sin pølsekiosk forvandles til  en luftspeiling av gourmetrestauranten, Bølgen og Moi.
Eller når man etter å ha stått en god stund i kø får HØYT OG TYDELIG beskjed om at " DETTE ER EN MAX 5 VARER KØ- Å DU HAR MER ENN 5 VARER" ( Det var så høyt og tydelig at de hørte nok antagelig hvor dårlig jeg er på å telle varer helt ned til  tekstil avdelingen) Uuups....beklage jeg trodde det var 500 varer...


Jeg gikk ut av køen og inn i en kø som virket lang som et vondt år og personen i kassen var akkurat like positiv som  resten av kundene i køen på IKEA !

I går derimot drev jeg med eksemsport i vinden.... Jeg burde ant at den fine benken på en og en halv meter kunne komme i en stor pakke men det gikk først opp for meg da damen bak postskranken visket til sin medarbeider..."det er deeeeen pakken"....og medarbeiders spør meg med et lite flir...." Venter du noe stort?"
Det var først da jeg innså at trillekurven med barnesete som jeg treiv med meg i site sekund til å ha varene i hvis jeg måtte ha frie hender til å bære pakke, ville komme til veldig liten nytte. ( jeg er en reser på å stjele sånne handlevogner med barnesete for jeg har sjelden småpenger )
Etter et par minutter kom de trillende ut på en stående kasse på sånn bortimot 1,80 m. og 60-70 cm bred...
Det eneste jeg klarte å si da jeg så pakken var" Å herregud" Se for dere en stor parkeringsplass, meg på 1meter 72 cm, 54 kilo, kassen på 1 meter og 80 cm på hjul, to bæreposer og liten storm i vindkastene...

Benken kom nå helskinnet hjem og det gjorde jeg også....såvidt!  Og det er da jeg blir påminnet hvor liten plass vi bor på.

To meldinger tikker inn før det var gått en kvarter:  "kæ du har kjøpt???" og "Har du vært på storhandel, Elin?" Jeg ante jo ikke at det var kjentfolk på huset, for jeg gjemte meg bak kassen...13 kommentarer:

 1. Hehe, ja det er ikke lett å unngå naboene på et lite sted. Håper du blir fornøyd med benken da.
  Ha en riktig god fredag :)

  SvarSlett
 2. Men nå vett eg kem så tar barnasedevignene spå mega sånn at me småbarnsforeldre som trenfe de må gå med barna på ermen ;) sender deg en spiss albue;) hehe nei, herlig innlegg:) glede meg t å sjå benken:) klem

  SvarSlett
 3. HUffda, vi snakker kstremsport altså;)
  IKEA alene for og kjøpe et møbel midt i desember - du er TØFF!!
  Blir nok veldig fint med ny benk da ♥

  Ha en fin fin fredag og helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Det er dette jeg kaller skikkelig julestemning :))
  Jeg var også på Ikea igår, og for å si det sånn, så var det et fåtall som kunne gå i kassa med under 15 varer... meg selv innbefattet :)

  SvarSlett
 5. hehe ja, kjenner til den stor-pakke-liten-plass-følelsen hehe Men nå kan du nyte det nye møbelet ditt!!

  Ha en god helg!!

  SvarSlett
 6. Hei Elin! Ta deg en tur til Trondheim, der var nesten ingen i går kl. 20.00. Fikk beskjed på parkeringsplassen at det var 448 parkeringsplasser ledige! Gikk ut tomhent:) Ellers gleder jeg meg til å se benken. Kanskje kommer jeg ikke ut tomhent neste gang!

  SvarSlett
 7. HUFF :D Synes synd på deg jeg :D Men godt du kom deg velberget hjem iallefall :D!!
  Ønsker deg en strålende helg Elin!
  Klem Tove

  SvarSlett
 8. Ha ha ha... ler så tårene triller. Ufattelig bra beskrevet Elin!

  Glad du har kommet deg vel hjem og at alt er i hus.

  Ønsker deg en knallfin fredag, klem

  SvarSlett
 9. Hehehe, herlig innlegg i førjulsstria...
  Ny benk, så spennende da?

  SvarSlett
 10. Eg ser deg for meg.......du har sikkert vært litt av et syn...(og det kunne ha vært meg..)
  Gled deg til jul du ELin og nyt førjulstiden...Heldigvis glemmer vi sånt fort og så dukker det opp igjen til neste jul...Godhelgklem fra Ragnhild

  SvarSlett
 11. All ære til deg for innsatsen, og for at du deler opplevinga! Trur vi alle kan kjenne oss att i den, gitt.

  Sjølv har eg utsett IKEA-tur heile veka ...

  God helg!

  SvarSlett
 12. hehe...:)e så herligt å sedda seg godt ner i sofaen å lesa de velskrevne innleggå dine..:)Lo godt for mg sjøl her..:)Gratla m nye benk:)Å ha ei kjempefine helg!goe klem:))

  SvarSlett
 13. hehehe. Eg ler meg fillete :-)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)