torsdag 10. november 2011

Akkurat passe nok...


De siste dagene har jeg hatt gleden av å  ha tid  til  å pusle her hjemme. Energien er på topp og jeg storkoser meg med å flytte på ting for å lage den rette stemningen.  I høst laget jeg flere slike hatte esker. Denne var en av de få tingene som var igjen etter markedet og jeg hadde bestemt meg på forhånd at hvis denne ikke ble solgt så ville jeg ha den selv. Nå står den så fint her i stuen og skaper nostalgisk stemning ved det gamle kjøkkenbordet.


Bildet som henger på veggen, det med den sorte rammen er en av timene jeg kjøpte på Home and cottage i Oslo.  Til helga skal jeg på Home and Cottage igjen og jeg gleder meg stort. Denne gangen går turen til Kristiansand. Vi  reiser bort i helgen på sprangstevne og jeg har satt julegave shopping som en av syslene som jeg blant annet skal bedrive tiden med.

Jeg synes det er koselig å handle julegaver jeg synes bare det ikke er fult så koselig når halve Rogaland skal kjøpe julegaver på samme kjøpesenter og helst på samme dag. Derfor synes jeg det er godt å få ordnet det meste før alle springer panikkslagne rundt for å finne et eller annet som de kan gi bort til jul.
Når den tid kommer vil jeg kose meg hjemme på kveldene med å bake og forberede julehøytiden.Det er ikke mye julestemning å spore i stuen. Der er rett og slett for tidlig synes jeg.  Jeg har lært at jeg ikke må ta helt av når det kommer til pynting for da er jeg lei jula i mellom jul og nyttår. Jeg må pynte akkurat passe nok. Ikke for mye og ikke for lite.
Det er snart helg og jeg skal på tur til Kristiansand mens flere av de andre Løe damene skal åpne dørene i Løedamenes Landhandleri. Er du i nærheten, stikk oppom. Liv, Helle og Arnhild  er klare fra 13-16.


Jeg ønsker alle mine lesere en deilig Torsdag! 
En spesiell takk til dere som legger igjen koselige kommentarer.

7 kommentarer:

 1. ...krááááááááááááása...

  SvarSlett
 2. Den hatteesken var kjempefin! Synes de små trommene dine var søte også. Har planer om å lage noen sånne hvis jeg får tid. Som du sier, juleforberedelsene er i full gang. Kjøpte min første gave i går, men har laget flere. Ha en toppers dag, og en fin tur til helga! Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 3. HI Elin, how are you?....your hause is always nice and warm..colros detail forniture create a wonderful atmosphere.
  kisses
  simona

  SvarSlett
 4. En koselig eske. Godt den ikke ble solgt da siden du gjerne ville ha den selv.
  Jeg liker også aller best å handle julegaver litt mer i fred og ro.
  Kos deg emd julehandelen i Kristiandand.
  Ha en herlig helg :)

  SvarSlett
 5. Hyggeligt er da helt vild med de fine trommer :-)har aldrig set denne model.Husk Himmelskesysler har taget navne forandring til Http://stjernesysler.blogspot.com da blogen blev hacket så for stadig at følge mig skal det ændres i bloglisten:-)Knus og forsat rigtig dejlig dag Else

  SvarSlett
 6. Utrolig fin eske... lekker!
  Ha en din dag
  klem

  SvarSlett
 7. Nyt torsdagen videre, og god tur!Plutserlig er det helg igjen!

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)