torsdag 8. september 2011

Vintage strykemerker
Hei på deg.
Det er nok for meg som for mange andre at plutselig blir det fryktelig travelt og vips så har det gått et par dager uten at man har fått tenkt seg om. Jeg må takke for alle de flotte kommentarene som la igjen  på forrige innlegg. Koselig å ha dere på besøk på arbeidsrommet. En liten stund var det ganske folksomt der oppe men koselig, det var det.
For øyeblikket er nok ikke arbeidsbordet så ryddig som på bildene i forrige innlegg, for her klippes  og strykes til den store gullmedaljen. Jeg elsker strykemerker med vintage bilder!  Noe som vises på mange av tingene jeg lager. Dette årets julemarked  blir som tidligere år. Mange ting med vintage bilder på.
Julestrømper, puter, hjerter, lysposer osv. Alt som strykemerker kan strykes på blir strøket med koselige vintag motiver.


En julestrømpe med et nydelig motiv ble gjort ferdige i går kveld. I samme slengen strøk jeg et par bilder til i samme motiv bare i en mindre størrelse.  Jeg er ikke sikker på hva det skal brukes til enda men jeg er sikker på at jeg kommer på en lur ide etterhvert. Greit å få det gjort så når først strykejernet er fremme.Blonder er også noe jeg liker. Ofte kommer blondene mine med fly fra Spania. Jepp du hørte riktig. De er et mekka for blonde-elskende damer som meg. Billige er de også. Og det beste....man får jo blonder som ikke man får kjøpt her i Norge.
Nå skal jeg stikke opp igjen på arbeidsrommet å stryke videre så dere får ha det bra og så blogges vi snart.

22 kommentarer:

 1. Hei...det er tiden for hobbypusling nå :) Mange lekre ting du lager. Og for et flott hobbyrom du har. Deilig med et eget sted å utfolde seg. Har et lite hus på gårdstunet som jeg ofte hygger meg i. God kveld. Hilsen Merethe

  SvarSlett
 2. Du er kjempeflink,
  hadde vært kos å komme seg en tur på julemarkedet, men tror nok ikke det blir i år desverre...
  altfor travel høst og vinter...

  Ønsker deg en brillefin helg .
  Klem Linn

  SvarSlett
 3. Kan ikke du legge ut noen flere vintage bilder som du gjorde for en stund siden? Å har du en internettside hvor du kan kjøpe blonder? Tips motas med takk :))
  Å tusen takkk for alle de herlige tingene du deleer med oss fra livet ditt :))

  SvarSlett
 4. Så kreativ og flink du er, Elin :) Slike strykemerker og motiver er bare skjønne ღ Kos deg videre, og ha en fin kveld, stor klem fra Mette

  SvarSlett
 5. Hei, nå er det lenge siden jeg har vært innom her. Såkoselig å se bilder fra hobbyrommet ditt :) Du lager så mange vakre ting. Selv er jeg veldig glad i scrapping, kortlaging (egentlig alt papirarbeid ;), strikking og hekling. Det må alltid være et håndarbeid for hånden, og spesiellt på denne tiden.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Lekre strykemerker og syrommet ditt er jo bare en drøm,flink er du.
  Ønsker deg en fin og kreativ helg.
  Klem fra Mette.

  SvarSlett
 7. Du er bare så herlig kreativ! Nydelige strykemerker! Spanske blonder? Nå ble jeg nysgjerrig... Kan du dele nettadresse for spanske blonder?

  Ha en fortryllende helg!
  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 8. Vakre bilder og med en blonde rundt blir det helt perfekt!
  Så kjekt med et så velutstyrt hobbyrom?

  God helg til deg!

  SvarSlett
 9. Åh..så fint..kjøper du ark så printer du ut selv?
  Kansje jeg skal prøve det en gang:)

  Ha en flott dag
  og god helg

  klem fra Lill

  SvarSlett
 10. Å så flotte ting du lager,du er kjempeflink.og utrolig kreativ,og alltid en fryd å titte innom deg.ha en flott hege

  SvarSlett
 11. Du er tidligere ute enn meg Elin:) Men du - hvor finner du alle de fine motivene til strykemerkene da? Er det noe du kjøper eller laster ned fra nett? Er på jakt etter flere bilder nemlig:)
  Håper du har en fin helg.
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 12. Så mye pent du lager. Tror mange kjenner at kreativiteten bobler litt nå som høsten er kommmet og vil liker å krype innendørs igjen.

  SvarSlett
 13. Så mange fine ting du lager:)

  takk for koselig kommentar på bloggen min:)

  Ønsker deg en flott lørdagskveld!

  Hilsen fra
  Bella

  SvarSlett
 14. Du er jo et oppkomme av kreativitet du :) Hvor tar du alt fra mon tro...?
  Lurer også på de spanske blondene dine,og om du laster ned vintage fra nettet? Ha en flott søndag :)

  SvarSlett
 15. Lekkert!
  Spania? Spennende - har du en nettadresse?

  Hvor får du tak i dine skjønne strykemerker ? Kanskje et tips der også, synes ofte de er så dyre i tillegg til at det ofte er mye av det samme som går igjen.. Meeen, kan hende at det er jeg som ikke har lett godt nok :)

  B I R T E

  SvarSlett
 16. Hei takk for en inspirerende blogg og fine bilder i dag. Bruker også bilder og blonder på alt som går an. Skulle gjerne vist hvor man fikk kjøpe rimelige blonder, er ofte altfor dyre. Ha ei riktig fin uke. Hilsen Kristin

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)