tirsdag 13. september 2011

Kjøkkenbilder og kjøkkenbord drømmer...


Kjøkkenet har fått seg noen røde detaljer nå i morgentimene. Det merkes godt at det går mot mørkere tider. Morgenene er gråere og kveldene er korte. Høsten er her, det fikk vi bekreftet i natt da det blåste stiv kuling og regnet dundret mot vinduene.  Med gråere morgener og mørkere kvelder, regn og vind er det fint å kunne skape det trivelig innendørs.

Jeg er fornøyd med de røde detaljene som har fått komme frem på kjøkkenet. Ikke så mange men akkurat passe til at man ikke får lyst på pepperkaker. På tekstiler som putetrekk, vatt teppe og noen kjøkkenhåndklær.


Duken som jeg har på kjøkkenbordet er jeg veldig glad i. Det passes nøye på at den brettes pent sammen før middag og når lekser skal gjøres. Jeg vil absolutt ikke ha spagetti-saus og kulepennstreker på denne her. Den er vakker og enkel med blonder og et fint monogram. Den er super til å kamuflere et kjøkkenbord som absolutt burde fått seg en omgang med malerkosten.


For et par år siden kjøpte mannen et bakstetrau til meg, på en auksjon  på Sørlandet.
Man kan se at det er et  trau som har vært godt brukt gjennom lang tid. Trauet har gått av med pensjon og lever pensjonisttilværelse som pynt i et hjørne på kjøkkenet.Noen minutter nytes  ved kjøkkenbordet med deilig kaffe fra den nye kaffemaskinen som mannen fikk til bursdagen. Den er fruen meget glad for at han fikk :O) Mens jeg sitter her å drikker kaffe drømmer jeg om en annen gave som herren i huset fikk. Reise til Roma for hele familien akkurat når det måtte passe...Høsten er en fin tid til å drømme på...

Ha en deilig regnfylt og våt tirsdag.14 kommentarer:

 1. Roma :-)
  ♥ ♥ ♥

  Støttekontakt? Har dere tenkt på det? Jeg kan bli med jeg vet du :-))

  SvarSlett
 2. Det er alltid koselig og lunt med noen røde detaljer. Jeg har også makent putetrekk både i hvitt og beige, liker begget to veldig godt.
  Driver å småpakker litt om dagen for søndag morgen kl.07.00 sitter vi på flyet på tur til Hellas...
  Juhuuu...

  SvarSlett
 3. ROMA???? :):)
  Heldige prinsesse Elin altså:):)

  Nydelig på kjøkkenet ditt søta:) Elsker putene dine, for jeg har like;) hihi..

  Håper du ikke blåser bort..

  Klem Lise:)

  SvarSlett
 4. Hei !! som alltid mye fint hos deg :-) Lurer på hvor du har kjøpt kjøkkenkappene dine ?? og den puta i midten med skrift på i benken din :-) Nettbutikk kanskje ?

  Kjempefin duk :-)

  Mvh Marianne :)

  SvarSlett
 5. Du har klart det; å bruke litt rødt uten at man får følelsen av jul.
  Italia høres helt greit ut... (Litt misunnelig...)

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 6. Så koselig det er på kjøkkenet ditt. Jeg har også litt røde detaljer på kjøkkenet.
  Så heldig dere er som skal til Roma.


  Klem Synnøve

  SvarSlett
 7. Så flotte bilder..
  du har det så fint..

  ha en fltot uke

  klem fra Lill

  SvarSlett
 8. Liker godt puta med rød skrift jeg også.....har to helt makne, som jeg kjøpte på Ellos i fjor. Bruker dem til jul jeg, men de kunne godt ha vært fremme nå også. Roma-tur høres helt nydelig ut! Ja, nå tennes det telys, kubbelys og lange lys over alt. Det både varmer og er koselig. Høsten er min favoritt årstid. I dag(foreløbig)skinner solen her, men skyene truer. Ha en toppers dag! Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 9. kjøkkenduken er helt skjønn!! ja,den må du være redd for,;) har blitt høst her nord nå,så nå tennes det lys og inn med litt "høst-farger" ha en fin dag!

  SvarSlett
 10. Kjempekoselig :) Tenker heller jordbær en pepperkaker jeg ;)
  Klem Tove

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)