mandag 1. august 2011

Jeg elsker den lille sorte...


Jeg har virkelig komme godt i gang med å renske opp her hjemme, så i ettermiddag har jeg sittet å slappet av på terrassen. Deilig. Endelig litt sommervarme. Containeren har ankommet og jeg skal bruke kvelden til å stappe i sekker. Jeg synes det rett og slett er veldig kjekt å kaste, systematisere og ordne her hjemme.

Mannen er nok litt bekymret for at ting som kan komme til nytte engang skal forsvinne. Det har han god grunn til! Nå ryker minst 20 par sko som han ikke har brukt de siste 10 årene, 150 t-skjorter med diverse logoer fra betong entreprenører fra distriktet, alle de 200 kaffekoppene fra samme betong entrepenører, og du kommer aldri til  å se de  minst 20 år gamle t-skjortene med AC/DC og Ironmaiden (for din egen selvtillit  bør du aldri prøve dem  på en gang)  :OD


Dere skjønner at jeg koser meg? JEG STORKOSER MEG!!! Mannen akkurat "left the building...."så da er det bare å finne frem den lille sorte...( søppelsekken altså)

Tudeluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

11 kommentarer:

 1. Det er veldig godt å få rensket opp i skuffer og skap. Jeg og resten av familien har ingen klær vi ikke bruker av en god grunn. Vi gir dem til en utrolig flott dame på nettopp Ålgård som hver vinter drar til Estland og deler ut klær og gaver til de fattige.
  Hun heter Solveig Bergsland. Bare et tips så ikke alt går i de svarte :) Hilsen Cecilie

  SvarSlett
 2. Hei Anonym
  Jeg har gitt mange ganger til Solveig og har flere sekker med klær som er for bra til å kaste, som skal til henne men jeg hadde aldri villet gitt disse utvaska og stygge t-skjortene til andre mennesker :)

  SvarSlett
 3. Så flink du er. Jeg har selv ryddet og kastet i Fretex-containeren i dag. 4 poser ble det med klær jeg ikke bruker.

  Tilbake står et skap som er klar for høstnytt:)

  SvarSlett
 4. hei Elin,
  så flink du er! sannelig ikke enkelt å kaste ting men du ser ut til å ha bestemt deg for å rydde skikkelig. Bra. Deilig å få mer luft rundt seg ,-)) tror forresten vi var omtrent på samme sted på Kreta nå i sommer... herlige Kreta!
  ønsker deg en riktig GOD UKE.
  Klem fra
  Tove i dronninghuset!!!!

  SvarSlett
 5. Ååååh! Hvor deilig hadde det ikke vært å få tatt en skikkelig opprydning!! Kos deg med kasting! He,he!
  -S

  SvarSlett
 6. Tror jeg skulle hatt deg her til å renske opp litt her i huset. Har kastet en del i dag, men er visst litt som din mann, ting kan jo komme til nytte. Men mye kastes. Må tømme leiligheten til svigermor, og der er det mye, selv om den er liten. Litt av en jobb. Men det går vel.
  Ønsker deg fortsatt lykke til med ryddingen :)

  SvarSlett
 7. Hei!

  Lykke til med rydding og kasting!

  Bør vel ta oppfordringene jeg også. Har en tendens til å kjøpe mer enn jeg kaster.. ;)

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 8. Helt enig, det er en fryd å rydde! Har selv gått gjennom alle skuffer og skap og det ble 30 sekker som gikk til Romania...
  Og her ble skapene endelig oversiktlige igjen!

  SvarSlett
 9. noe nytt inn, noe gammelt ut ....har prøvd å få det til men det lar seg vanskelig gjennomføre, så det er like greit å ta en sjau innimellom. Blir jo veldig deilig etterpå :) Have fun

  SvarSlett
 10. Er som og bli fornyet og renske opp:)
  kos deg med den lille sorte...
  klemklem

  SvarSlett
 11. Take a look at MashMirror to find the best apps and tools. It has over 500 lists of best apps, software, and tools categorized in apps, tech, alternatives. MashMirror blogs provide the best information such as features, functionalities, and pricing of much different software, apps, and online tools. The single-column design lets you focus on what you are reading and find the answers to your curiosity. In addition to software, app, and SaaS lists, it has the latest information on Crypto, AI, and the latest tech.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)