søndag 5. juni 2011

Det er sommer det er sol og det er søndagDa er det ikke mer enn en uke til sommermarkedet og jeg har pakket bort symaskinen. Det som gjenstår er slike ting som stapping, montering og litt dekorering. Men alle disse tingene skal utføres fra terrassen i solsteiken og foran tv på kveldene frem mot neste søndag. Her har virkelig sommeren kommet tilbake og jeg nyter den. Akkurat nå hadde det vært fint med en tur til et plantesalg, for regnet har tatt flere av plantene som jeg kjøpte ved påsketider.


I morgentimene har jeg sprunget rundt å ordnet til igjen utendørs. Når det regnet som vært i mai, fikk terrassen seile sin egen sjø og tingene som stod her ute måtte reddes  inn på grunn av stiv kuling med liten storm i kastene. Nå er tingene endelig på plass igjen.


Det ser  sommer, søndag, sol og varmt. Så noe mer skal ikke jeg be om..

Ha en herlig søndag.

14 kommentarer:

 1. Nyt sola og sommerdagen
  Klem M

  SvarSlett
 2. Tralalala, jeg får lyst til å synge når jeg leser overskriften din;) Ja, nå er det helt nydelig. Får vel holde meg i skyggen i dag, siden jeg klarte å bli solbrent i løpet av en time i solsteika i går. Nyt dagen og kos deg! Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 3. Javisst er det deilig med sommer, sol og søndag!

  Artig å se den rosa etiketten i pelargoniaen din forresten, det betyr at den kommer fra oss! ;-)

  Fortsatt riktig god søndag, håper jeg får til å komme på sømmermarked neste helg, høres knallkjekt ut! :-)

  SvarSlett
 4. vi får håpe det fortsetter slik! trist å måtte ta inn alt det fine som pynter opp så flott :) ha en fin dag videre :)

  SvarSlett
 5. Hei !! alltid inspirerende å se i bloggen din. Masse fint.. :-) Lurer på om det koster noe å ha en blogg som din ?? Mnd pris osv.. ?

  Og kan man bare gå inn på norske interiør blogger å registrere seg. vurderer blogg. Svar gjerne under her !!!

  Mvh Marianne fra Trondheim :-)

  SvarSlett
 6. jaa underbara sol och sommar ..jag bara njuter ..så söt hulla du har på din veranda ...kanten var ju lite piffig ..ett tips ! till gubben min ...han blir säkert glad...hi.hi..alla mina projekt ! ha det gott i solen ..kram jeanette.kallebodalantliv

  SvarSlett
 7. Hei Marianne

  Nei en vanlig blogg koster ikke noe. Man kan blogge ganske lenge før man har brukt opp plassen som man kan disponere gratis. Etter det må du enten kjøpe mer plass eller opprette en ny blogg.( og det er ikke så veldig dyrt)

  Jeg betaler i tillegg en liten sum i året for å ha bloggadressen .com

  Sett i gang å blogg, det er kjempegøy! Blogger du om interiør så kan du legge deg til hos NIB. Da tror jeg at du sender dem en mail om dette.

  Jeg husker at da vi registrerte oss hos NIB var NIB en helt vanlig blogg med noen bloggiser som ville starte en felles blogg.
  Jeg tror jeg var den 6 som registrert meg der og i tillegg kunne man bare skrive en kommentar i kommentarfeltet under NIB sitt innlegg hvis man ville ligge på bloggrollen på siden deres.

  he he så det er en stund siden.

  Sett i gang å blogge. Og kom innom meg for å legge igjen et spor slik jeg finner bloggen din:)

  SvarSlett
 8. Koselig stemning hos deg...

  Nyt sol og sommer kvelden
  klem

  SvarSlett
 9. Har falt så totalt for giraffene dine :) er de for salg?

  SvarSlett
 10. Takk for inspirerende innlegg
  Nyt sommeren :))
  Klem

  SvarSlett
 11. So eine liebe süße Giraffe!!!

  Kreative Grüße,
  Lena

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)