tirsdag 8. mars 2011

Vackert med vintage og litt til...


Jeg har fått virkelig  den ånden over meg å koser meg med å lage vårlige stilleben i nesten hvert eneste rom. Det er en herlig årstid vi er inne i nå. Deilige farger, små knopper som spretter både ute og inne. Butikkene bugner av herlige vårblomster i nydelige farger. Det er slike små gleder i hverdagen som jeg mener vi kvinner bør unne oss.  Blomster og dill til hjemmet gjør meg glad.
Dill har jeg blitt god på å tenke meg om to ganger før jeg kjøper men da jeg kom over disse herlige hageredskapene i miniutgave ble jeg rett og slett helt skjelven i knærne. 


Starten på hagesesongen er like om hjørnet. Og som dere ser startet vi i det små. Jeg er ikke helt sikker på at redskapene funker så godt utendørs til det virkelig hagearbeide, men innendørs på en knagg  funker de helt fint.En annen ting som funker helt fint for meg er boka "Vackert med vintage".  Jeg leste om den første gangen på en av de svenske bloggene og da var jeg ikke sen om å bestille den. 


Slike bilder funker veldig godt hos meg! De funker så godt at etter jeg hadde bladd et par ganger igjennom boka, allerede hadde fått et par ideer til nye ting som burde prøves ut denne våren. 
Og når det skjer ja da kan man vel si at boka er vellykket. Jeg ser frem til å sette meg ned å studerer bildene nærmere . Men det blir ikke i kveld. I kveld skal jeg snekre og sy. Resultatet kommer her på bloggen.

Jeg ønsker alle som er innom en vårlig aften...

11 kommentarer:

 1. Fikk boka til bursdagen, leser den nå, og finner tusen ideer i den. Den er bare super! Kjenner igjen endel av bildene fra svenske Lantliv. Et herlig blad, forresten!

  SvarSlett
 2. Heisann!!

  Nydelige bilder,super sjarmerende hage redskap:)

  Ha en fin kveld!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Så søte hageredskap! Vi har bestilt de samme men i "normal" str til butikken. Gleder meg stoooort til de kommer!

  Klem Kaja:)

  SvarSlett
 4. Er så spent på dette snekreprosjektet ditt altså;))
  Så herlig med slike bøker med masse inspirasjon i ♥ Jeg har bestilt meg Catch Kidston boken du hadde kjøpt, gleder meg til og få den;)

  Ja, er det ikke DEILIG ute nå - jeg har KJEMPE vårstemning for tiden, det smelter og smelter ute, fuglene kviterer og jeg ser asfalt;)

  Kos deg!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Så flotte bilder - ja, det er deilig at det går mot vår og varmere tider.

  Klem

  SvarSlett
 6. Heisann:-)

  Koselig blogg du har!
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 7. Hei prinsesse,så flott,jeg elsker vintagelooken og små detaljer.De er så lette å forandre og fornye,så man får nye opplevelser,gleder meg til å følge med på bloggen din for å se hva du har lagd,ha en fin natt,klemmer hege

  SvarSlett
 8. Deilig med vårstemning inne :)

  SvarSlett
 9. Hej Elin

  Du er så aktiv og så kreativ. Og de små haveredskaber er bare så flotte. Flotte billeder :-D

  Klem Birgitte

  SvarSlett
 10. Du finner så mange fine ting som "bare må" være med hjem. Kan godt forstå deg.
  Koselige små hageredskaper.
  Ser ut som ei flott bok. Flott med bøker som gi inspirasjon.
  Takk for koselig kommentar hos meg ang, kjøkkenet. Men tror ikke det er noen i "dommerpanelet" som mener det samme. Ikke at det er så viktig, selv om det selvsagt hadde vært koselig. En får gjøre det beste utav det en har. Og finne sin stil. JEg ønsker virkelig å male kjøkkeninnredningen. Men må ha hjelp av mannen for å klare det, og han er ikke helt enig, enda. Men han er på gli. Håper vi tar fatt i løpet av våren. Det hadde bare vært herlig, kjøkkenet vårt er så mørkt.
  Vi reiser en snartur til Jæren i helga. Bruker fredagen på tur ned, og søndagen på tur hjem igjen, så da har vi lørdagen til å rekke over alt på. Så da begrenser det seg hvor mange herlige butikker jeg rekekr over. Håper å komme en tur til Sandnes. Men vi skal også feire min søsters 40 års dag, så tida er knapp.
  Ønsker deg en fortsatt god vinterferie:)

  SvarSlett
 11. Gubbevaremegvel så skjønn disse mini hageredskapene var, hadde ALDRI gått fra dem jeg heller....


  Litt knuste egg må en regne med ikke sant? Og jeg mener at mannen skulle ha stått bak med røde strømper på beina og heiet ditt forsøk frem....siden det var kvinnedagen og alt...HA HA HA

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)