torsdag 17. mars 2011

Tusen ideer i system


Om ikke akkurat tusen ideer så dukker iallfall mange opp på denne årstiden. For å ikke gå å samle på dem i hodet  hele tiden, skriver jeg dem ned i en bok. Nå har jeg samlet nok ideer en stund, og jeg skal sette meg ned å prøve å få satt ideene i system.
Disse damene som ble laget til sommermarked i løå i fjor, må jo bare få seg et par søstre. Jeg liker godt fargene og de forskjellige materialene som ble brukt. Lin, bomull, pels ( ikke ordentlig pels....), blonder og perler.


Ideene inneholder også naturmaterialer. Jeg liker å blande røffe ting med litt feminine ting. Det må absolutt ikke bli for sukkersøtt for denne damen. Det må være en jevn fordeling. Sånn er det her hjemme også. Ikke for sukkersøtt med bare pasteller og blonder men litt tre, jern, papir og tekstiler. Helst skal tekstilene være gamle og godt brukt.


Så liker jeg å bruke gamle ting til å lage nye ting med. Jeg er stadig innom bruktbutikker og butikker som selger antikke ting. Der finner jeg små perler og skatter som jeg kjøper med hjem.


Uansett om det har gått av moten eller ei, så elsker jeg strykemerker! Det er det mest geniale påfunnet som jeg har kommet over. Det er kun ens egen fantasi, kløkt og fanteri som står i veien for hva man kan lage med disse.

Så nå skal jeg bruke litt tid på å sette ting i system. I juni kan de som ønsker det komme å se, ta del, føle på og oppleve systemet. Og muligens kjøpe noe fra systemlageret mitt ( måtte ta meg grundig i sammen der, for å ikke skrive systembolaget he he)


Ha en kreativ og herlig torsdag. 18 kommentarer:

 1. God morgen Elin! :)
  Alltid koselig å skru på pcen en tidlig morgen og oppdage at du allerede har rukket å lage et innlegg! Her får minsta på 7mnd tenner, noe som har resultert i diare siden søndag og en sååår stump. Kl 5 måtte jeg gi tapt og stå opp med henne. Da er det godt å kose seg med kaffekoppen og bloggen din når hun tar seg en liten morgenlur. Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 2. Hehe, der fikk jeg meg en liten latter på morgenkvisten. Systembolageret.....hihi. Kjempefine Tildaer. Deilige farver. Ja, nå venter vi med lengsel på vår og sommer. Rett rundt hjørnet nå;)

  Ha en toppers dag. Klem fra Eli.

  SvarSlett
 3. Tidleg oppe på fridagen ;-)
  Du er herleg kreativ!

  Nyt dagen- det skal eg!

  SvarSlett
 4. God morgen til deg!

  Dette var jo lurt og kanskje jeg skal gjøre det samme...hode mitt bobler over...har søkt om litt fler timer men nei...ikke fått det ennå
  Fin kreativ vårdag ønskes deg
  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. God morgen :-)
  Alltid like imponert over dere kreative damer :-)

  Ha en flott dag og klem fra en ganske så u-kreativ dame ;-)

  SvarSlett
 6. Kjekt å skrive ned tanker og idèer. Det er jeg flink til på jobben, men ikke hjemme. Og det hadde trengtes der og. :-)

  Nydelig bilder!

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 7. Du verden så flott blogg du har. Her var det en fornøyelse å sveve gjennom. Tusen takk for titten:-)

  SvarSlett
 8. Les nok likevel systembolaget jeg da, som aldri har vært innom et slikt sted.hehe.
  Fine damer og et nydelig nostalgisk bilde. Jeg kommer nok også til å fortsette med strykemerker lenge enda. Liker det vildig godt. Men les i dag om et stoff en kan kjøre gjennom skriveren. Da slipper en å stryke, men det måtte håndvaskes. Dyrt var det også. Vet ikke om jeg skal prøve meg på det. Har du prøvd det?
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 9. Utrolig fine tildaer :) Jeg ville bare si tusen takk for Tilda innleggene dine, jeg har sydd min egen tilda og hadde ikke klart det uten dine forklaringer :) Igjen tusen takk :D Ligger bilder av henne på bloggen min!

  Ønsker deg en fin dag

  Klem Renate

  SvarSlett
 10. Nydelige bilder, Elin!
  Helt enig-man må ha en blanding av "søtt, salt og syrlig." Det er sånn man får litt personlig het i stilen og :o) Så moro med strykemerker, ja. Du er jo så flink! Gleder meg til å se fremtidige prosjekter :o) God helg til deg :o) Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 11. Veldig fine bilder, behagelige å se på.

  SvarSlett
 12. Utrolig flott denne bloggen din :)
  Jeg fikk et tips av Villa Tverteigen om å spørre deg når jeg etterlyste hjelp til oversettelse på min blogg.
  (Se under innlegget frustrerte fruer og en madonna. )Hun skrev at du var god på dette :)
  Skulle du få tid blir jeg veldig glad, men forventer det ikke ;)
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 13. Feil!Det gikk litt fort i svinga her ;)
  Innlegget under gammle skatter skulle det stå ;)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)