tirsdag 15. juni 2010

Jeg har en plan...


Når Elin begynner å bli slapp med bloggingen ja finnes det ikke mye å blogge om! De siste dagene har gått med til et par ting. Maling og rydding. Jeg dras mellom disse to tingene hele tiden. Når jeg maler, tenker jeg på det som burde vært gjort ellers rundt i huset og når jeg rydder så tenker jeg på at jeg burde malt et strøk til nå slik at stuen er ferdig til helgen. Men dere, jeg har en plan!  Lørdagen skal jeg male de to små vinduene i kroken der vi har tv. Hele dagen skal jeg se på flotte kjoler, konger og dronninger mens malerkosten svinges i takt med fanfarer og svenske flagg!
Å dere! Jeg gleder meg som en unge til begge deler. For mens Victoria sier JA til sin Daniel blir de to aller siste vinduene ferdigmalt i stuen  vår og både jeg og Victoria har noe flott å se frem til.Som dere ser er det ikke mye å blogge om i prinsessehuset akkurat for øyeblikket. Jeg er fornøyd med de hvite vinduskarmene men ser med gru på furua som trekker til seg hele oppmerksomheten ellers i rommet. Forhåpentligvis blir verandadøren også grunnet i kveld.  Malepausen er over og jeg skal male siste strøk på de store vinduene.

Ha en super dag videre.

 TUDELUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.....

12 kommentarer:

 1. Både du og Victoria har noe flott å se frem til??? Puff og paff Elin, han er jammen santen ikke særlig flott. OM jeg hadde vært prinsesse så skulle jeg ikke gitt meg før jeg fant en fyr med fin hårsveis og fine briller. Det skulle vært et minstekrav.

  Men fint blir det med hvite vinduskarmer, det er sikkert og visst!

  SvarSlett
 2. Lykke til videre med malinga di:) Blir fiiiint;)

  Ja jeg er enig me Emmeline, han derre Daniel er ikke særlig flott akkurat..litt for glatt syns jeg:)Men smaken er som baken;)

  Ha en finfin dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 3. He, he du får sagt det Elin!:-)
  Ha en fin kveld,
  klem Hege.

  SvarSlett
 4. Siden jeg takket for awarden har du kommet med et nytt innlegg, så nå kan jeg kommentere det når jeg først er i farta.

  Jeg synes slett ikke planen din er særlig god, kjære deg. Det er komplett umulig å få med seg bryllupet samtidig som du maler. Skal du ikke ha med deg detaljene, eller skal du bruke en uke på å fjerne malingsflekker?


  Jeg gleder meg til å høre om du får planen til å funke.

  Maleklem fra Astrid

  SvarSlett
 5. Siden jeg takket for awarden har du kommet med et nytt innlegg, så nå kan jeg kommentere det når jeg først er i farta.

  Jeg synes slett ikke planen din er særlig god, kjære deg. Det er komplett umulig å få med seg bryllupet samtidig som du maler. Skal du ikke ha med deg detaljene, eller skal du bruke en uke på å fjerne malingsflekker?


  Jeg gleder meg til å høre om du får planen til å funke.

  Maleklem fra Astrid

  SvarSlett
 6. Hehe, må si jeg lo litt av Emmelines kommentar her;) Men DU har i allefall flotte hvite vinduskarmer å se frem til! -Stå på, du er kjempeflink!

  Ha en flott tirsdag!

  Loppeklem

  SvarSlett
 7. Smart plan, to fluer i en smekk!
  Du verden så flott det ble med de nye vinduene dine?
  Deilig å få alt lyst og fint,
  ikke så glad i furu lenger jeg heller...:-(
  Men bare vent, om noen år skal ALT være furu igjen. Sånn går moten i bølgedaler, det har den alltid gjort. Men DA skal ikke jeg følge den...(tror jeg...)

  Klem Beth...:-))

  SvarSlett
 8. hei.
  så herligen plan du har,riktig smart er du,blir å se på bryllup her å,endelig fri fra fotball..phu..
  skal si de spiller fotball om dagen,er alt lei av dem..
  det blir så fint hos deg nå,du har jommen gjort en stor jobb her,
  ha en fin kveld,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 9. Lukke til med malinga.
  Eg venter bare på at mannen skal starte på ferien, så skal det malest her i huset også. Eg tåler ikkje malingslukta, så eg må vente med stor tolmod til han har tid. Men kommer tid kommer råd. :)

  Ha ein strålande fin dag.

  SvarSlett
 10. søren ... er på landstedet, har tebkt å nli her til sønda, glemte prinsesser og sånt, her er tv fritt område... ikke søl maling da...
  blit fint hos deg!!
  klem,klem

  SvarSlett
 11. søren ... er på landstedet, har tebkt å nli her til sønda, glemte prinsesser og sånt, her er tv fritt område... ikke søl maling da...
  blit fint hos deg!!
  klem,klem

  SvarSlett
 12. Maling er gøy når man ser hvor bra det blir. Selv holder jeg på å male stålplater i taket på lysthuset og det er slettes ikke gøy, særlig ikke når jeg må ha 5 strøk med hvitmaling. Joda, man kan bli lei.
  Ha en flott kveld Elin!

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)