mandag 18. januar 2010

Hvor går veien ?
Med nytt år så  finnes det et hav av muligheter fremover oss. Det er snart vår og ikke noe skaper så mye energi i en liten prinsesse kropp som sol og fine farger.
At dette må utnyttes er det ingen tvil om  men til hva det er det store spørsmålet. I dag går Løe damene til det første vår/ sommer møtet av mange (en dårlig unnskyldning for å drikke litt øl i godt lag)
Til sommeren blir det Løe åpning/ sommer åpning igjen men vi vet ikke helt hva.
Jeg ser poenget med å lage masse flotte saker til jul da alle skal pynte hus og hjem, gi bort gaver til venner og bekjente men å tro at man kan få en slik sukkses på sommeren når det egentlig ikke er noe å feire den må man komme lengre ut på landet med. Vi må ha noe mer. Og noe mer skal det bli.
Selvfølgelig må vi ha Tildaer og andre saker som har blitt produsert igjennom vinter og vårtimene av flittige glade damer. Bildene med rare engler og pms tavler til å bestemme selv hva dagens humør skal være, er et must.
Men hva med  lopper og antikviteter sammen med dette. Hva om vi bruker våren på å skaffe møbler, nips og naps som vi som interesserer oss for dette mener er verd å selge til priser for alle manns lommeboka. Kunne det vært noe tro? For vi har god tilgang til lopper og antikk i hopetall  ( liker  egentlig ikke ordet antikk for det høres så dyrt ut) Og Løå ligger jo i den skjønneste lille bakgård, så det hadde blitt helt perfekt.I kveld blir det møte for å finne ut hva og når men at det blir noe utenom det vanlige og at det blir for dere der ute som har lyst på noe som ikke alle har, ja det er sikkert.

Også må vi  ha med sommerblomster.....rosa pelliser i hopetall.

Hva synes du?

Kem fra Elin:)

42 kommentarer:

 1. Møbler som ikke er over priset må jo være helt topp. Er så mye som er over priset av gammle møbler for tiden.

  Blir spennende å se hva dere bestemmer dere for =)

  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tilbakemelding!

  Ideene dine hørtes da helt supre ut! Å selge gamle møbler uten loppemarkedets dytting og uffing må jo bli populært.. Nydelige Tildaer du viser frem, vårlige og søte!

  SvarSlett
 3. Høres ut som en super plan:o))
  Synd jeg ikke bor i nærheten av Løa!! Kunne godt tenkt meg og besøke dere... Mulig vi leier bobil og drar på "Norgesturnè" i sommer, og da har jeg en hel liste over "blogge-butikker" jeg skal innom:o))

  Lykke til med produksjon og ideer rundt sommer-Løa...

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Dette hørtes ut så en fantastisk ide!! tenk hvor mye gøy dere får framøver:) Spennede altå, ønsker dere masse lykke til!!

  Klem Johanna

  SvarSlett
 5. Spennnede prosjekt Elin. Det er gøy å selge brukt og for en billig penge får dere det nok til ågå ja!! Folk er bare så veldig rare, så det jeg tenker går fort, det blir stående og omvendt...ikke lett i bransjen nå.

  Dere "hjemmelagede" varer sleger vel uansett eller....

  SvarSlett
 6. Hei og god morgen Elin. Dette høres jo kjempebra ut, blir spennende og denne gangen MÅ jeg få det med meg. Gleder meg til å følge med hva dere planlegger! Ha en fin dag. Klem

  SvarSlett
 7. JEg var bortreist helgen dere hadde åpent før jul, men vårutgaven skal jeg virkelig få med meg! Kjekke loppefunn som allerede er "funnet" høres himmelsk ut! Og artige ideér både til ute- og innepynt hadde vært gøy :)

  SvarSlett
 8. Heisan! Syns ideen hørtes het topp ut:D..
  Gleder meg allerede..
  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 9. nydelige bilder av din sykrok!

  ha ei flott uke:)

  SvarSlett
 10. EG KÅMME!!!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 11. Hørtes kjempespennende ut! Den løa var jo bare kjempesjarmerende, å vil passe bra sommmer- som vinter:)
  Blir nok helt toppers dette ja;)

  SvarSlett
 12. Tror dere har et kjempe-konsept!
  - skulle så gjerne ha vært der:-)
  Ha en fin dag, klem Hege.

  SvarSlett
 13. Høres ut som en knall ide spør du meg .Nydelig Tilda jenter du vier frem i innlegget ditt også .Deilig Vår farger .
  Gamle møbler til en grei pris er ikke dumt . Stå på
  klem

  SvarSlett
 14. Fin mandag:-)

  Så spennende med en vår/sommerutgave av løå:-) Den vil jeg gjerne få med meg:-) Kjempekoselig sist, og vel verdt et besøk:-D

  Gamle møbler er supert. Jeg leter etter en vår/sommerutgave av dørpynt, men finner INGENTING:-( Kanskje det kan være noe for dere kreative damer? Rundt forbi hvor jeg har vært er det bare runde enkle kranser (som også var å finne før jul), og det blir for kjedelig!
  Ellers så jeg kule vår/sommerskjerf på en nettside, med heklekant med ponponger rundt. KNALLDYRE skjerf, men Monica som er en rev på hekling hadde jo det ikke vært noen sak;-) Kjøpe billige bomullsskjerf og hekle kant rundt:-D He-he:-D Jeg tar helt av jeg nå;-)
  Lykke til med planleggingen, og jeg gleder meg til åpningen:-) I will be there;-)

  Ha en fortsatt fin uke:-)

  Klemmer fra Nina Stv

  SvarSlett
 15. Høres ut som en glimrende idé! Når dere har både tilgang på varene og du har malekosten lett tilgjengelig i baklommen så må jo dette bare utnyttes! Og så faktisk gi gode penger i kassen. Min svigermor drev i mange år en brukskunstforretning, og det hun tjente mest penger på var alle de brukte og gamle møblene hun solgte. Jeg hjalp henne en gang i uken da jeg hadde fri, og synes det var stas når beløpene rullet inn i kassen for små stoler, hyller, slagbenk, bord, knagger, sleiver osv osv! Uansett så har dere ingenting å tape på å prøve. Blir spennende å høre hva dere gjør!

  Ønsker deg en deilig start på uken!

  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 16. Høres ut som dere har kommet godt i gang med tankegang og planlegging:)Tilda, gamle små møbler,krakker, vaskefat,gamle blomster potter, hageredskaper,kurver, hyller,drivhus etc. passer jo fint sammen. Skal bli spennende å se hvordan det går med dere....
  Å,jeg gleder meg til den nye Tilda katalogen kommer hos Panduro butikken!!
  Ha en fin mandag, Elin.
  Klem Linda

  SvarSlett
 17. Bare innom for å ønske deg en fin uke også håper jeg virkelig dere finner ut at "klart vi skal ha sommeråpent i løa"...for da er det ekstra mye inspirasjon hos dere!!
  klem

  SvarSlett
 18. Vill änska dej lycka till, och ha en underbar vecka.

  Många Kramar
  /Maggan

  SvarSlett
 19. Spennende prosjekt uansett hva dere ender opp med:)

  Gleder meg til å høre om de videre planer!

  SvarSlett
 20. Høres ut som en super ide, og spennande prosjekt.

  Puta på bildet har eg også forresten :) Fine den.
  Ønska deg god natt nå, for nå er det snart leggetid for meg.
  Klem

  SvarSlett
 21. Hei, kjempefin blogg du har. Jeg er helt ny i bloggverden. og har mye å lære..... Jeg jobber av og til på en bruktbutikk, der vi har laget et eget konsept, og kalt dette for Soria moria. Her selges det en del gamle ting i ny drakt f.eks maler vi gamle bilder med tavlemaling, tar ut bilder og setter i hønsenetting, lager stettfat av vaser og gamle fat, lykter av norgesglass osv, kunne dette være noe for dere, iallefall, lykke til med prosjektet.

  SvarSlett
 22. Jeg har nettopp funnet bloggen din og synes at det høres kjempebra ut. Hadde jeg bodd nærmere skulle jeg ha tatt meg en tur og besøkt Løa:)Tilda dukkene var nydelige, og så fint sydd, da! Nå skal jeg utforske litt mer her inne:)

  SvarSlett
 23. Godmorgon!
  Oj vilka underbara bilder du visar!
  Kudden var helt ljuvlig!!!!
  Hoppas du får en bra Dag!
  Kram Kathrine!

  SvarSlett
 24. Så flotte bilder :)

  Overprisete møbler = neitakk :P

  Klem fra meg..

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)