fredag 25. desember 2009

Litt spesielt...


GOD JUL OG EN FIN 1 JULEDAG

Da var julaften over og vi kan ta til med denne herlige, stille og koselige romjulen. Disse dagene er fantastisk gode, Late, mettende men veldig veldig deilige. Julaftens bord var pyntet for anledningen i rødt, blått, grønt og hvitt. Klassiske farger som jeg liker. Jeg liker at julen er klassisk jeg. Ikke for mye glam her i gården. Det er utrolig vakkert hos andre men her hos meg får jeg det bare ikke helt til.

Denne førjulen har vært veldig spesiell. Den siste uken som egentlig skulle inneholde fri dager å kos, ble ikke helt sånn som jeg ønsket og som vanlig.
Vi har ligget i en omgangssyke i tur og orden, som slo oss totalt ut, den siste uken før jul.
Jeg hadde egentlig nok med å bli ferdig til jul da jeg endelig følte meg sånn tålig bra nok til å gå på butikken, to dager før julaften.

Det jeg egentlig prøver å si er at det er grunnen for at veldig få av dere har fått en kommentar i det siste fra meg. Det beklager jeg men jeg kunne ikke prioritere bloggen fremfor de siste forbindelse når man skal ha 10 til bords.Men julen kom allikevel og jeg kom i mål.
Julaften føyde seg inn i en av de mest fantastiske julaftener, der man fikk tid til å både spise å kose seg etterpå med spill for hele familien og i tillegg var julestresset som forsvunnet som dugg for solen.
En perfekt julaften.


Det var flott å kunne pynte bord med naturen som bakgrunn. Regnet kom i går så snøen på trærne var borte men allikevel så hadde vi skikkelig vinterstemning. I dag er det meldt kaldere og det er meldt mer snø :o) For en prinsesse som er veldig, veldig barnslig så er snø helt perfekt!


Jeg hadde vært snill i år også. Jeg fikk flotte gaver fra både venner og familie. Noen til å pynte med, noen til å pynte meg med og noe til å pynte sjelen med. Tusen takk alle sammen
Nå skal jeg ta en runde i blogglandia, jeg skal kose meg med å lese innleggene deres og bare nyte at det er 1 juledag.


Varme tanker fra Elin:)

15 kommentarer:

 1. Ville bare innom å ønske deg ei flott jul videre. Du gir utrolig mye inspirasjon, elsker bloggen din. Takk for mange flotte stunder:)

  SvarSlett
 2. Høres ut som om dere har hatt en koselig julefeiring!
  Nydelig bilder:)

  Ha en fortsatt god jul:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 3. Ha ei riktig god romjulstid :)

  SvarSlett
 4. Så koselig hos deg prinsessa!!
  her kom det snø igår selv om det var meldt regn :o)
  Ikke så mye men det lille som kom skapte julestemning !!
  Ha fine late juledager nå :o)

  SvarSlett
 5. Syns du får det flott til jeg :0)) 1.juledag er en utrolig deilig dag, vasse rundt i pysj og ikke gjøre no særlig. Nå driver barna og skal prøve en av julegavene, bandhero :p... HIhi! Må vel til pers etterhvert jeg også, men først skal jeg spise godter og kikke i ett Lantliv, fikk i strømpa mi i går :0)) KOs deg!

  SvarSlett
 6. For et koselig bord! Her hadde vi det hvitt med grønt og sølv, engler og juleevangeliet på serviettene :)

  Kos deg masse i romjula!

  Klemmer

  SvarSlett
 7. Jeg ønsker prinsessen og hennes familie en deilig romjul!
  Tusen takk for varme ord hos meg Elin.
  Fint at dere er friske igjen!
  Vi tastes...romjulsklem fra Hanna

  SvarSlett
 8. Tack för dina ord, dom blev jag så glad över, önskar dig en fortsatt skön helg med de dina, en ljuvlig blogg du har, länkar dig oxå så vi inte tappar kontakten, julklemmer från Viola

  SvarSlett
 9. Fantastisk smukt julebord, og sikke en udsigt i har :)
  Mange tak for din kommentar på min blog..
  Ønsker dig og din familie en fortsat glædelig jul samt et rigtig godt og lykkebringende nytår.

  SvarSlett
 10. Heisann!
  Så godt at dere alle sammen er på bena igjen! Nydelig dekket bord, og det høres ut som en super julaften hos dere :)

  Ønsker deg en fortsatt god jul! Klem fra Livy

  SvarSlett
 11. Høres ut som om dere har hatt en fin julefeiring og det var jo godt at omgangsyken ikke kom dagen før julaften da, men var borte til selve feiringen. Selv om det passer SVÆÆÆÆRT dårlig med omgangsyke rett før jul... Egentlig så passer det vel aldri med omgangsyke, tror det er noe av det verste jeg vet.
  Håper du og dine får en herlig romjul!
  Klem, Anita:O)

  SvarSlett
 12. Så koselig du har pyntet! Alltid koselig å titte innom her.

  Ønsker deg en fortsatt god jul!

  Klem

  SvarSlett
 13. du har jo bare pyntet helt nydelig vakkert Elin, LOVE IT!! Kjekt du likte gaven:) Tusen hjertelig takk for utrolig fin gave selv, ser du kjenenr meg godt;) Ønsker deg og dine en videre fin romjulstid:) Snakkes

  SvarSlett
 14. Så fint du dukat på bordet:)
  Önskar dig en fortsatt trevlig och god jul:)
  kram/s

  SvarSlett
 15. Huff... kjedelig med omgangssyke... Vi fikk den i fjor, natt til 1.dag. Så julemiddagen ble inntatt med god tro... så lå vi resten av julen til sengs med hver vår bøtte.. Det ble en LITT amputert jul kan man jo si!!! Bra dere ble bra igjen i tide!!! Bedre før jul en mens julen pågår! Ha en trivelig jul videre!

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)