onsdag 9. desember 2009

9, nesten 10 desember. Om å stjele juletrær og vinner av konkurransen


Ja da er det kvelden å roen har senket seg. Jeg har lekt hvit tornado oppe på bad, Tv stue og på gjesterom. I morgen er det fri og jeg skal fortsette videre med soverom og mini prinsesse rom. Det er jo snart jul for pokker!

Jeg har flere planer for i morgen blant annet å pynte utenfor huset. Akkurat nå er det ikke mye der som minner om at det kun er knappe to uker til jul. Jeg kan til og med telle alle morgenene med frost på 3 fingre!


I morgen skal jeg pynte med røde epler, mose og julelys. Men siden jeg ikke synes det passer seg å henge juletre lysene rett på veggen selv om det nok lar seg gjøre, så må jeg finne et tre.

Og trær er ikke noe som plutselig bare dukker opp av seg selv uten videre....eller jo forresten det er vel akkurat det det kommer til å gjøre.
Jeg har liksom skapt en egen tradisjon med å lure meg rundt i skogen å stjele små søte juletrær til eget bruk.
I morgen blir det en tyveri tokt, for jeg trenger ikke bare et men hele tre stykker!

Jeg føler at jeg tar med trærne på en liten juleferie for rota blir med og når julen er over så plantes de igjen.
I fjor ble juletreet kalt Georg, og jeg kan glede dere med det at Georg lever i beste velgående nede i min private juletre skråning!
( men jeg vil gi Georg fri dette året slik at han får et skikkelig rotfeste)

Foruten planer om å få gatas største juletre samling med stjålne juletrær, så har jeg planer om å pynte videre her hjemme.
Bokhylla har fått litt pynt og det begynner å bli skikkelig julestemningen i hjemmet.
Røde sløyfer, konge røkelse og pepperkake lukt over det meste av huset.

Så var det trekning av konkurransen. Det var ikke så vanskelig. Det var bare å be mini pirnsessa si et tall det å så var det gjort.
Dere som fant ut at nr. 1 var En stjerne skinner i natt, nr. 2 Månemannen, nr. 3 Winter wonderland og nr.4 var bro bro brille hadde helt rett.

Jeg har fått en del mail fra flere som synes konkurransen var umåtelig teit og veldig urettferdig at det kun var en konkurranse for dem som var flink med sang tekster!
Flere mente jeg burde ha en slik konkurranse der de kun trengte å legge igjen en hilsen for å være med i trekningen.
Så i løpet av noen dager kommer en slik konkurranse også. Så dere får stikke huet innom å følge med i de nærmeste dagene.

Vinneren av en overraskelse som skal sendes fort som juling er ikke ringere enn:


Gratulerer. Send meg en mail med adressen din er du snill:)

Men nå må jeg gå altså. Jeg skal jo tross alt ut på raid i morgen og må være uthvilt !


Klem fra Elin:)

15 kommentarer:

 1. He he, lykke til på tokt i morgen!
  (Georg er sikkert glad for at han endelig skal få "slått seg til" orntlig i hagen din:)
  God natt

  SvarSlett
 2. ....glemte å si at det nye skapet rigga KJEMPEFINT! - Å så hadde du pynta så fint i det!:)

  SvarSlett
 3. Gatulerer til vinneren!
  Jeg har allerede vært ute og henet meg noen små grantrær...men i egen skog.
  Det blir ikke så lett å plante de ut igjen når et er masse snø ute.
  Lykke til, håper du finner noen fine!
  Klem : )

  SvarSlett
 4. Stilig skap
  Ser for meg der du sniker rundt etter juletre;0) God natt!

  SvarSlett
 5. Heisann Elin!
  Skal på "lite" juletre jakt snarest!! Det er meldt veldig kaldt og snø faktisk!! Vi har jo aldri snø i denne tiden så det hadde vært topp!!
  Nydelig skap!!
  Håper du har en fin førjulstid!
  Klem fra meg!!

  SvarSlett
 6. Så tøff du er! Imorgen skal jeg ha deg som forbilde og forsøke å skaffe meg min egen Georg. Har flere mislykkede forsøk på å få en Georg bak meg, men gir gass igjen imorgen. Takk for inspirasjon ;)

  SvarSlett
 7. Snuppelura,så fint det er hos deg nå før jul!! Må igjen takke for utrolig fine gevinster,de pryder forlengst gutemammaheimen!!

  Til disse mailene du får...kremt


  synes det var en storveis artig konk jeg da!!
  Nattaklem

  SvarSlett
 8. So herligt med masse skog i nærheten slik at ein kan plukke trær (hehe-som bær) ! Trur eg får ta meg ein liten skogstur i morgon , har alt funne flotte greiner med kristtorn som eg pyntar med her heime. -Synst du er kjempeflink som organiserer konkurranser eg! Det er jo litt jobb med det, sjølv om det er veldig stas også! Så folk som klager på ditt og datt kan jo berre lage sine eigne konkurranser da, synst eg! Ikkje ta deg nær av det, stå på videre med din flotte blogg-synst du skriver so gøyale innlegg-gjer kvelden for meg her eg sitt og småler for meg sjølv :) God advent frå Ingrid Marie

  SvarSlett
 9. Noen små Goerger må da være lov å ta med hjem fra skogen...eller...hihi!! Lekkert blir det ihvertfall.

  Å du, jeg må som guttemamma reagere på mailer om konkurransen, herregud er det mulig da!! Det er da ikke noe som er mer gøy enn en konkurranse som virkelig er en konkurranse og ikke en treknnig bare....kjære vene, folk er rare!!

  Gosjamei, jeg har en gjetning inne hos meg, får vel kommentarer på den og da....jaja!!

  Lykke til på jakten idag!!!!Gleder meg til å se!!

  Klem aase

  SvarSlett
 10. He he - festlig innlegg! Jammener du kreativ og full av arbeidslyst! Send litt til meg og da:) Skal fortstte å kose meg med bloggen din fram mot jul. Noen som synes konk var teit? Hallo - så drit i å være med da... ;)Synes alle skal gjør som de vil jeg! Og bloggen din er utmerket som den er. Lykke til på tokt. Klem på en deilig torsdag

  SvarSlett
 11. Jeg må nok melde meg på lista med STJELTE juletrær....jeg har knappa 5 små juletrebusker....MEN er det noe vi har NOK av i NORGE er det vel TRÆR....har ikke så veldig dårlig samvittighet....ELLER BURDE JEG???

  Kos deg på JAKTA!!!

  SvarSlett
 12. Jeg vinnerlykke altså ??? Herlig :)) Nå har jeg sendt deg mail....på rett adresse forhåpentligvis :)

  Har vært i skogen på jakt jeg også ;))Klem

  SvarSlett
 13. Er det mulig!?! Finnes det virkelig bloggevenner der ute som klarer å få til å klage på en konkuranse? Kan bli sjokkert av mindre... Nok om det, jeg synes konkuransen var super, men klarte ikke den ene, så da ble det ikke deltakelse på meg.
  Hihi- kan levende se for meg ei prinsesse på juletreslang! Jeg gleder meg til å se resultatet.
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 14. Unnskyld meg, men jeg må få si at de som sender mail fordi de ikke liker konkuransen fordi man må kunne sanger for å delta er ganske så teite!!! Har de ikke hørt om internett og google???? Må jo innrømme at jeg benyttet meg av hjelpemiddel for å løse noen av oppgavene, men det må jo være lov??? At det går an spør du meg! Men flott at du hiver inn en konkuranse til da :0)) Nok om det, blir kjempefint hos deg og skapet er kjempefint!! Kos deg i førjulsmaset! Klem!

  SvarSlett
 15. E de muligt! Klagte folk på konkuransen din - nogen eige ikkje skam her i live. Lag an ennå vanskeligare neste gong e min oppfordring :o)
  Ha ein super jul på Ålgård

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)