mandag 9. november 2009

Løe damene på en mandag...

I kveld har vi ryddet, skrudd, hamret og ryddet enda litt mer og til slutt har mini prinsessa tatt bilder av oss mens vi sitter i Løå å nyter et glass med.....et eller annet guffe.....
Men det er kos det, å gå slik å jobbe i Løå. Resultatet kommer sakte men sikkert og det er ikke alltid så mye som skal til.

Veggen som vises er en av veggene i " stuen" i løå.
Sofaen blir værende men med lintrekk og myke puter i. Her kan gjester slå seg ned å nyte kaffe, gløgg, et kake stykke, litt konfekt osv. Bare kose seg og kjenne julestemningen komme sigende.

Hvis du koser deg så koser vi oss vet du. Og du er hjertelig velkommen innom til å kose deg sammen med oss:)


Klem fra Elin:)

8 kommentarer:

 1. Flotte damer som gjør en kjempeinsats,og som sprer om seg med inspirasjon!! Lykke til med Løe prosjektet,og GODT salg!! :))

  Klem Lene

  SvarSlett
 2. Æsj at det er mer enn en lang svipptur til deg altså! Skulle så gjerne ha vert der under åpningen, men jeg er der i tankene. Sikker på det blir braksuksess!

  Den guffa så ikke så ille ut gitt. hihi!

  Kan ikke du maile meg adressa di da, så skal jeg sende litt velvære din vei?!?! Det er deg vel forunt og så er det litt avhengighetsskapende, men av den gode sorten. Trenger litt pleie vet du!

  Suss og klem

  SvarSlett
 3. Synd at det er litt for langt unna, men kjempekjekt å følge dere via bloggen!!

  SvarSlett
 4. :)Hææærlige damer! Lykke til vidare!

  Klem E. :)

  SvarSlett
 5. Ser ut som dere storkoser dere og det er smittsomt ;)
  Masse lykke til fremover!
  Klem fra Anneli <3

  SvarSlett
 6. Ser herlig ut. Lykke til med prosjektet.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for koselig helsing på bloggen min:) Kos deg masse med forberedelsene, det er så spennende nå som det nærmer seg, kjenner nesten sommerfugler i magen eg:)Her er det berre 4 dager til alt må være klart, men me går til ferdige lokaler så det er ein god del lettere. Have fun:)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)