tirsdag 17. februar 2009

Stilt fra denne bloggen...

Det har vært stilt noen dager herfra. De siste 48 timene har jeg mer eller mindre ligget i vannrett stilling med knekk i nakken. ( en veldig knekk skal jeg si dere)
Penicillinen virket ikke så fort som jeg hadde håpet og har hatt et hode som man skulle tro var på nippet å eksplodere. Nå er jeg mye bedre.
Ingen feber og hodepinen holdes i sjakk med paracet. I morgen er det full rulle igjen:O)

Som dere ser på det øverste bildet har vi snø... Her er det faktisk fullt kaos.
Den strekningen som normalt tar 5 minutter å kjøre i dag, tar 1,5 t.
Det er bra jeg ikke skal ut i dette været. Jeg koser meg hjemme med paracet og te.
Jeg sitter i TV stua og broderer. Her er det lyst ( kanskje fordi jeg ikke har fått meg lift gardiner enda) og trivelig.


Jeg vurderer å male stuebordet nede. Jeg har lyst til å skrive "Home sweet home" på det også.
Det nede er fra tiden"Mexico" tiden, der alt skulle være brunt og rustikk. Jeg var innom denne tiden jeg også men da kun i form av dette bordet.

Jeg kjøper mye rart når jeg er ute på tokt. Å disse knaggene har jeg hatt liggende veldig lenge. Endelig fikk jeg skudd dem opp. Hadde det ikke vært for at jeg lettet etter en CV så hadde de nok aldri kommet opp for jeg hadde rett og slett glemt at jeg hadde dem.:O)


Te lys med vaniljeduft er et must. De blir strategisk plassert i huset i dag. TV stuen ligger vegg i vegg med badet og her er jeg ofte. Dere som har hatt penicillin kurer vet jo hvordan det funker. Den virket iallfall fort på magen. Det er sikkert og visst.Litt sink, natur og loppisfunn gjør meg glad:O) Bildet i speilen var et kupp på en bruktbutikk i Ebeltoft. Jeg elsker Dansker og jeg elsker Ebeltoft.Tv stua i sin helhet. Vinduskarmene skal males og for håpentligvis taket også.
Ute laver snøen ned. Herlig. Jeg elsker snø:O)
Jeg har en drøm om å oppleve det Anniche opplevde i forfjor.
SNØ KAOS UTEN LIKE.
Ønsker alle sammen en snørik og trivelig dag.
Klem fra Elin:O)

32 kommentarer:

 1. Heia på du !!

  Nei Nei å huffa meg,har du vore så sjuk!!Ja men da var det godt å høyre at du er på bedringensvei no da!Ja da vil eg tru at det er godt å vere inne i sånnt drit ver....rart med det du kor fint det kan vere med snø og vinter,men jammen skaper den mykje kaos og styr og..:o)
  Dei knaggane var no kjempe søte da!
  Ja.Ja....set i god stolen din du og slapp av,bli frisk!!
  Ha ein fin dag!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Det hvite skapet ditt var skikkelig flott. Nydelige saker oppå det også. Jeg syns den kurven for blomster er så fin.

  SvarSlett
 3. Bare innom for å ønske deg en fin dag - og så ser jeg at jeg må ønske deg riktig god bedring;)
  Nydelig bilder, og knaggene var super-lure:)
  Klem, Nina

  SvarSlett
 4. Elsker du snø, er du helt gal!!! Neida, jeg bare tuller, alle kan vel ikke være så ANTI snø som jeg er, HATER VINTER og SNØ!

  Her er det full kaos, jeg begynner på jobb kl. 07.00 så jeg er heldigvis før den STORE køen begynner, men nå er det full stopp, og for oss som driver i anleggsbransjen er ikke dette gode dager for å si det slik....Ikke så mange som kjøper hagesingel nå for å si det slik....he,he...

  Nå er det full stans i alle prosjekter hjemme også, gikk litt lei, så nå er det noen små detaljer som det ser ut som ikke kommer på plass, er det ikke typsik!

  Kos deg inne, her går det i varm kaffe og sjokolade til lunsj, orker ikke ut å kjøre for å kjøpe lunsj i dette kaoset!!

  SvarSlett
 5. God bedring!!! og lykke til me alle vinduskarmene !

  SvarSlett
 6. ØNSKER du deg det snøkaoset vi har hatt her nede de siste vintrene ???
  Æææ du gal jente ;)
  Nei, jeg er nok mer som karna. Hater vel ikke snø, men liker det ikke... Her snør det på 4 dagen !!!!
  Jeg vil ha VÅÅÅR !!!

  God bedring til deg. Jeg er og myye bedre idag :)

  Klem,kari

  SvarSlett
 7. Uff, ikkje kjekt å vere sjuk!

  Eg brukte over 1,5 time på å komme meg på jobb, og bør vel snart starte på heimreisa for å rekke sfo og barnehage ;) Kjipt med dette været, syns eg :)

  Loftstova vert kanonbra med kvite karmar og kvitt tak ;) Superkoseleg som den er nå også, altså!

  Kos deg masse og riktig god bedring!

  SvarSlett
 8. Uff !! Syns du får alt jeg. Det vil vi ikke ha. Du som er en så sprudlende og god jente :)
  Blir altid i godt humør når jeg kommer inn her.
  Klem

  SvarSlett
 9. Uff !! Syns du får alt jeg. Det vil vi ikke ha. Du som er en så sprudlende og god jente :)
  Blir altid i godt humør når jeg kommer inn her.
  Klem

  SvarSlett
 10. Godt at du er på bedringens vei! Luftsstua ble kjempefin, lykke til med karmene.

  SvarSlett
 11. Du må ha en god bedring....koselig bilder du viser i dag. Jeg liker best snøen når jeg kan sitte inne i varmen...Jeg vil heller ha sol og sommer. Du må i allefall kose deg så godt du kan.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 12. Uff, stakkars, stakkars deg... Masse god bedring i fra meg! Søt termos du har på hyllen der, det er så fint med rosa og turkis sammen.

  Frk Mille

  SvarSlett
 13. Hei igjen kjære. Eg hadde jo aldeles gløymt ut at vinterferien starter fredag og varer ei veke... Eg er desverre reist heim til ho mor om eg ikkje tar feil...

  Beklagar så masse, men eg blir med på neste treff - så absolutt!

  SvarSlett
 14. Hellu, snuppa!

  godt du er bedre i dag. Sitter her med ett tett topplokk selv også.
  HAdde ikke trodd jeg skulle bli en bihuledamen, men hvorfor ikke, bring it on! Fy f...! HAdde jeg ikke visst bedre kunne jeg sverge på at alle tennene opp i høyre kjeve var på vei ut. Jeeeezez!

  Ja, ja, det årner seg vel.

  Lo godt av ønsket ditt inne ved Luftslottet. Knis, jeg synes også det er koselig med snø, men har panikk mot å bli innesnødd. Tenk om jeg ikke har sjokolade i hus og akkurat da får grusomt lyst på... Nei, grøss!

  Håper du blir frisk og pigg snart og så får vi komme med mer sprell på bloggene da.

  Tohopp, fus for ikke å stå på hodet!

  SvarSlett
 15. Anseelig mengde skrivefeiler her ser jeg, men da har du nå litt å gjøre på da.
  Kos deg med stokkingen!

  SvarSlett
 16. Uff da kjedelig¨å være syk fremdeles.
  Nydleige bilder fra huset ditt.Masse flotte detaljer.
  Jeg har også et brunt bord jeg kunne tenkt meg å malt. Her laver snøen ned også i haugevis. Bare i natt var det nok kommet sikkert 20- 25 cm etter at en del hadde regnet vekk i forgårs. KAos kaller vi dette, men vi må bare ta i mot.
  Ønsker deg masse god bedring. varme klemmer Kerstin

  SvarSlett
 17. Kosleig blogg du har.:) Artig å lese om sure dama. Eg har planar om å legge ut ting for salg på finn men har liksom aldri kommet igang. Men no når eg ser at det kan vere veldig lett å selge, så fikk eg litt inspirasjon til å framskynde det litt. Ha ein god kveld:)

  SvarSlett
 18. ....men uff da, hva har du gjort ?

  SvarSlett
 19. Heisann, hvordan står det til?Stille skriver du...synes jeg stadig er innom å titter på dine kreasjoner og gode ideer jeg. Tror du må ha mye energi. Her er det som vanlig, mye å gjøre. Nyter mine to uker fri fra jobb, men gleder meg veldig til å reise ut igjen. Ha en god kveld, så høres vi nok snart igjen:)

  SvarSlett
 20. Heisann

  Måtte innom bloggen din også selv om vi har pratet i telefonen:).

  Her var det masse fint du viser. Kjekt at garage salget ditt gikk strykende selv om det var mange rare kunder du fikk på telefonen. Ja, det er mange rare folk ute i denne verden:)

  klem fra Gamlå

  SvarSlett
 21. Skikkelig fått deg en sykdoms-kule du altså, ahrghhhh så pyton.
  Men ikke pytone bilder du byr på.
  God bedring sånn helt ordentlig, håper du blir kvitt dritten for godt...at det ikke blusser opp igjen om en dag eller to mener jeg.
  Klem

  SvarSlett
 22. Halloen Elin.)
  Ja her er du jo, men muligens ser du ikke din egen blogg...Men det gjør altså jeg. Nå skal det også sies at jeg hadde nøyaktig det samme problemet i går. Jeg stresset ikke så lenge, men nok til å tro at noen galninger hadde gått inn og slettet alle innleggene mine...Begynte å bli litt svett, men så logget jeg meg helt av maskinen og begynte på nytt igjen og da var jeg jo tilbake. Trolig er det nok en svakhet i blogspot systemet. Jeg var innom her tidligere i dag på jobb, men da hadde jeg ikke tid til å legge igjen en hilsen til deg. VIlle nemlig si at jeg likte så godt dette innlegget. Det var så mange fine bilder og så var det så koselig! Ikke det; alle innleggene dine er jo koselig, men det var så mange flotte interiørbilder til inspirasjon og det liker vi vet du;) Håper du er på bedringens vei. Høres ikke noe særlig kjekt ut å bli så elendig og nå midt i snøen ( som du forøvrig elsker skjønner jeg...)

  Du får ønske meg lykke til. I morgen er det virkelig en KNALLTØFF dag på jobben som jeg har GRUET meg for i lange tider. Ligger våken og tenker på hvordan det skal gå..en sånn dag da det blir et VÆRE eller IKKE VÆRE på en måte. SÅ jeg er veldig spent og håper det går bra. Det handler til syvende og sist om at jeg må være godt forberedt og snakke så godt som jeg kan for meg selv uten å komme ut av fatningen,.....

  Snakker om å mase her hos deg, men godt å få det ut av systemet på en måte. Har kjøpt et fuglehus i dag., Ingen kyllinger men istedet et KNALLDYRT fuglehus som jeg ikke har bruk for... Helt idiotisk og typisk meg. Nå har jeg tre fuglehus;) GOD PÅSKE og velkommen alle kyllinger, jeg har hus til alle:) Klem

  SvarSlett
 23. PS: skriv noe annet på det andre bordet... Syns det er gøyere med litt variasjon...

  Skriv noe GØY!!! Jeg kan komme med GØYALE forslag når jeg har tenkt de ut....

  SvarSlett
 24. Så så, snø er ikke bare bare. Nå har vi snart 1,5 meter og alle er ute og måker snøen av takene sine. Ikke morsomt når det blir så mye. 3meter høge donger med snø alle veier. Ikke noe kaos. Vi er vant med det;) Lurer på om det smelter før 17,mai.

  Ellers så kan jeg fortelle at jeg sitter også og snufser med rennende nese og dundrende hodepine. Stemmen er i ferd med å forsvinne og jeg skal på konsert i morra. Sukk...

  Vi får ønske oss god bedring.
  klem

  SvarSlett
 25. Så koselig skapet ditt er:)
  Ønsker deg en riktig god bedring,håper du er på beina rask!!
  Klem Linda - ♥ -

  SvarSlett
 26. God morgon god morgon :)
  Så koseleg at du vert kalla for Mimmi - det skal du ta som eit kompliment :) Mimmi er eit kosenavn som betyr at ungen diggar deg :) Trur eg iallefall :)

  Ja, eg gledar meg kjempemasse til vinterferie. Trur ikkje eg har hatt det på mange mange år. Skal bli godt å komma heim til mammo. Sjølv om ho skal jobbe, så ser eg ho jo på kveldane.

  Håpar du er i fullt vigør igjen. Ha ein flott onsdag, klem frå Lindapinda

  SvarSlett
 27. Tusen takk for koselig bursdagshilsen!!

  God bedring til deg!!

  Snø er deilig det, bare jeg slipper måke alene!!! barna storkoser seg, tror ikke vi har hatt så mye snø siden vi flytta til gården jeg!!!

  kos deg med te og blogging til du er frisk!!

  SvarSlett
 28. Så fine bilder Elin! Elsker stillben bilder... Masse fint, umilig å begynne å kommentere, for alt var fint, men må nevne noe, de "nye" knaggene var kule, kransen din var vakker og sink...just love it!!

  God bedring, håper du snart slipper paraceten!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 29. Une merveilleuse ambiance chaude et douce se dégage de ce blog, toutes mes félicitations, bonne soirée.

  SvarSlett
 30. Huff a meg. Er du syk igjen!?
  Ser du ikke er syk i fingeren, i alle fall. Du er flittig å ta bilder...
  Jeg er uten bil i snøen. Så det er litt av en vandring jeg må ut på for å få handlet! Hvis du ser ei frue med pol-utstyr og ryggsekk (dog uten pulk og trekkhunder) så der det jeg som skal til sentrum...

  Skal snart til sørlandet hvis værgudene blir i bedre humør.
  Må sy litt på lappeteppet mitt for å se om jeg trenger mer stoff når først jeg er i nærheten av Lydia-butikken...
  God bedring!
  IKKE klem fra Marit - jeg har IKKE tid å bli smittet og syk... he, he.

  SvarSlett
 31. Nå må tornado- prinsessa ta det med ro:)Nå må du stelle pent med deg selv, og ikke bare med lille prinsessa og alle du er så glad i... det er ikke få:-)

  God bedring, og du skal se at alt faller på sin plass igjen, nakken også:)tenker på deg:)

  Stor klem Heidi-anitha
  White vintage

  SvarSlett
 32. Huffameg! Håper du er betre.,kjedli å være syk!
  Flotte bilder fra hjemmet ditt du viser.
  Ha en strålende torsdag :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)