søndag 29. juni 2008

Herlig lat søndag!

FERIE TID:o)Når været er sånn av det ymse slag og man har en hel søndag forran seg så koser man seg inne.

Jeg har sydd, skal bake, rydde i kleskaper og lest litt. Jeg har startet ferien og gal koser meg.Jeg var på sommerfest hos en kollega i går og i den anledning så kjøpte jeg en ny tunika.

Måtte bare vise kanten på den for den er rett og slett nydelig. Stor bred heklet kant rundt hele.
Stemningsrapport fra stua vår. Nye puter for andledningen. Har sydd tre putetrekk nå i morgentimene. Noe må man da finne på.
Disse stripene passet så godt til de nye fletteputene mine.Puter med både brede og smale striper i samme blåfarge.

Jeg sitter her å studerer Potterybarn bøkene mine for gode ideer til nye prosjekter.

Blir så inspirert av disse bøkene.
Her i huset har vi senket tempoet ( dvs. ikke jeg da jeg liker mitt tempo jeg) frokost klokka 12 er en passe tid synes vi.


Ha en herlig sommer - søndag:O)

24 kommentarer:

 1. God morgen Eli, nå sitter jeg egentlig bare og venter på at Plantasjen skal åpne, hagen er ryddeet, jeg har plantet plantene jeg hadde for før, og nå er det jo faktisk litt gøy også, for nå ser det ut som det blir en hage til slutt...

  Skal også kose meg med DVD'er og litt søm i dag tenkte jeg....og tenke på at neste søndag, skal jeg nyyyyte at jeg ikke trenger gå på jobb på mandag....

  Kjempe flotte puter, jeg kjøpte 4 dunputer på IKEA sist, men finner jeg de to siste, nix...har nok ryddet de inn i et skap i vente på at jeg skulle sy, og nå når trekkene er ferdig finner jeg de ikke...gggrrr...

  Digger tunika, skuler det meste...ha ha ha...GOD SØNDAG!

  SvarSlett
 2. Hei på deg!!
  Du står på du!!
  Prinsessen sitt rom ble jo kjempeflott!! Tenker hun blir fornøyd med det!!
  Som du jobber........Må bare kikke litt hos deg så kommer nok arbeidslysten her også!! Mangler ikke på prosjekter.......men blir nok i feriemodus i dag hvertfall!!
  Og alle de fine putene du har sydd da!!
  Har egentlig nok å gjøre i dag når jeg må oppdatere meg i blogglandia.........komme gjennom all posten og få vasket klær!!

  Ha en fin og kreativ søndag:O)

  SvarSlett
 3. Hei på deg! Er en snarvisitt hjemom for å tømme bilen etter noen dager nede på kontinentet så da må jeg jo innom å hilse på! I går kveld hadde vi en herlig kvelds i sentrum av Ålgård på bensinstasjonen , speidet etter deg hihi men så ingen og lurte på i hvilken ås du befant deg :o)) Du er aktiv til tusan leser jeg , her sitter jeg foran pcèn og har ikke fått gjort en dritt, bilen er full og vaskemaskinen burde vært i gang...så får snu meg rundt . Men iallefall, prinsesserommet ble superflott og nysydde puter,akk så fine!
  Sneikes!
  Klem

  SvarSlett
 4. GOD DAG :)

  Da du sikkert sto opp 4 , så ha jeg akkurat stått opp jeg , og sitter og spiser frokost nå....

  Såååå deilig med ferie !!!
  Skjønner godt du er happy :)

  Flott rommet til prinsessen ble .

  Tunika mååååå jeg ha , avhengig ;) Din ser flott ut .

  Ha en avslappende søndag , nå skal vi på tur . klem

  SvarSlett
 5. Hei igjen!
  Ja du Eli, du står på. Blir helt matt jeg av bare misunnelse. Utrolig så effektiv du er. Sydd tre puter på morgenkvisten.... Ja, ja.. jeg har vært i kyllinghuset og resten av dagen er vi ( eller det blir vel meg...) barnepike for tantebarnet vårt på litt over året. Blir lite sying da, og jeg som har fått låne en sånn super-symaskin som gjør alt selv.. Jeg "klør" etter å komme igang, men kanskje jeg får kost meg litt utpå kveldinga.. Håper det :O)

  Ha en fortsatt fin, fin dag !!

  SvarSlett
 6. Heisann Elin
  Herlig tittel på innlegget ditt, du får gjort så utrolig mye på morrakvisten ser jeg,og du har laget 3 nydelig puter i sofaen!! Kos deg masse i dag, håper du får EN SØNDAG!!

  SvarSlett
 7. Hei på deg!!
  Fy søren, du imponerer til stadig... Jeg blir helt matt jeg, skulle gjerne hatt litt av den energien din... Du er virkelig et oppkomme av ideer og inspirasjon :o)

  Så herlig med ferie!! Selv skal jeg jobbe 3 dager til, og så er det min tur :o) Tur til Kiel med Magic/Fantacy og så to uker i fagre Nordfjord etterpå. Jiiiipppii, jeg gleder meg grensesløst!!!!!

  Kos deg med sommer og ferie!!

  Klemmer fra Hildegunn :o)

  SvarSlett
 8. SÅ FLOTT rommet til prinsessen din ble, og hun er nok kjemefornøyd med dette. Det er litt av en fart på deg iallefall.
  Å sy nye puter på morgonkvisten, pytt,pytt, snart det forstår jeg. Lekre ble de iallfall.

  Kos deg videre på søndagkvelden!

  SvarSlett
 9. God sommersøndag til deg:0)Misunner arbeidslysten din!! Jeg er slapp som en fisk, men etter en bloggrunde kjenner jeg at det kribler litt;0)

  Ha en fin sommer:0):0)

  SvarSlett
 10. Høres ut som en herlig søndag, spør du meg!
  Og den tunikaen var virkelig lekker, selv om vi bare fikk se litt av den, hehe.

  Håper dagen har fortsatt i samme bedagelige tempo, ha en finfin søndagskveld!

  Klem fra Vibeke

  SvarSlett
 11. RUSTA heter butikken som er verdt et besøk hvis du vil ha billige og gøye ting til kjøkkenet. Jeg gikk inn på hjemmesiden: www.rusta.se og fikk litt hakaslepp for dette er en krysning mellom biltema og claes ohlson...men likevel; Ser du en Rusta så er det visst stedet for kupp!!

  Knallfin tunika og fine sommerputer i stuen. Jeg er SÅ trøtt i dag; skjønner ikke hvordan jeg skal komme meg i havn med rydding og forlate et okey hus når jeg setter meg på flyet tirsdag? Det er trolig ikke mulig. Jaja!
  Snu døgnet er også en annen utfordring--jeg er jo et Å menneske.. som går B menneskene en høy gang. Nå når A delen av familien er på hytten, legger seg klokken 21.30 og står opp igjen klokken 06.30 siden det er søndag og ferie så blir det nesten sånn at vi som er igjen her hjemme står opp når de andre legger seg og legger oss når de står opp igjen...Okey ikke SÅ gale altså--men ikke langt i fra heller... HJELP hvordan skal det gå når ferien setter inn?? Vi får satse på at vi finner en løsning:) Kos deg med søndagskveld!! Klem

  SvarSlett
 12. Du er nok en morgen fugl eller??? Kjempeflink og så fine putene ble da:=) Jeg har også hatt en jobbe morgen. Siste finish på mitt nye vakserom:=)

  Ha en fin søndag:=)

  Klem

  SvarSlett
 13. Så fint du har i ditt hem. Jag tycker om alla inredningsdetaljer som det är stjärnor på. Även Lexington kudden är jättefin.
  Kram Anette

  SvarSlett
 14. Tunikaen din ser nydeleg fin ut. Stova superfin og ikkje minst ryddig.

  Når nokon tar ferie startar andre å jobbe, hehe. Det går greit for eg har jo hatt fri eit heilt år, og nå er det berre 3 veker til eg tar ferie også.

  Trur eg må sjekke ut den butikken på Kvadrat som du snakkar om. Jobben er i nabobygget til Ikea, så det er jo bankers kva eg skal gjere i lunsjpausane framover :)

  Ha ein finfin søndagskveld :)

  SvarSlett
 15. Ja, jeg må jo bare smile jeg. Lat søndag, skriver du. Hahaha, tenker jeg. Ikke Prinsesse Elin nei, du må jo være det minst late mennesket jeg har hørt om!

  Ble flott med putene med striper sammen med de strikkede. Klart du må ha noe å gjøre ommorgenen!!!!

  Også måtte jeg smile a kommentaren din inne hos meg...ble litt usikker på om du ønsker deg krakk eller jente på 1 1/2 hehe ;)

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 16. Hei,hei. Så flott rommet til prinsessa,ble! Fine puter har du sydd også:0) Jeg elsker tunikaer,det passer meg utmerket og den kanten nederst på,var helt skjønn:) Klemmer fra Lene

  SvarSlett
 17. Prinsessa sitt rom ble knallflott..snåle knagger hun hadde fått av bestefar : )

  Ha en stålende ferie Elin, å prøv å roe ned tempoet et minihakk : ) hehe.

  SvarSlett
 18. Det er litt av et tempo du holder ja,...minner om meg selv..mye jeg har lyst å gjøre og døgnet har for få timer og ungene våkner alfor tidlig !!
  Det lille vi fikk se av tunikaen så nydelig ut! Og prinsessen sitt rom ble tøft,kan tenke meg at hun ble fornøyd ;)Ble tøft med den sorte tallerkenhyllen og hestesko knaggene, fiks detalj! Fine puter du hadde sydd :0) Satser på litt søm i ferien jeg og, skal på landet og da går det jo an å ta med symaskinen ;)
  Kos deg videre ;)

  SvarSlett
 19. Hei, hei

  Ser at du har hatt en super helg!!
  Likte putene dine, og stuen din er veldig hyggelig!!

  Blondekanten med de hvite rosene var nydelig - kan du ikke vise resten av tunikaen også :o)

  Nå er det ikke lenge til vi dra på feire.....

  Må videre på runden .o)

  Ha en fin ettermiddag!!

  klem, Yvonne

  SvarSlett
 20. God sommer til deg. Vi starter ferien på onsdag, og jeg ser veldig frem til det. Spesielt nå som yr.no kommer med slike gode sol nyheter:))) Flott topp du har kjøpt deg!! Putene, JA flotte de også:)))
  Gamlå

  SvarSlett
 21. Hei Elin!
  Jeg er faktisk oppkalt etter sangen jeg:) Farfar insisterte på det. Hehe. Morsomt å tenke på.
  Rommet til prinsessa di ble bare lekkert da. Sånn rom ville jeg hatt når jeg vokste opp.
  Og stua di er jo også kjempefin. Har på følelsen at alle i blogglandia er flinke med symaskina, deg inkludert. Jeg sitter å knoter med gardiner til kjøkkenet jeg. Jeg vil, jeg vil, men jeg vet ikke om jeg får til:) Har så mange ideer, så jeg må jo bare lære meg dette.
  I dag ble jeg ferdig med maleprosjektet mitt da. Er litt imponert med tanke på at det er første gang jeg har prøvd meg på patinering. Men ingen bilder enda. Par småting jeg må ordne først bare.
  Ha en strålende ferie. Det høres så deilig ut. Jeg må vente enda fire uker til jeg. Huff!:)
  Klem fra Elin!

  SvarSlett
 22. Nå har jeg fått sjekket litt på kalenderen, skal se om jeg ikke klarer å komme meg nedover, hadde vært knall gøy å hatt et lite møte på Mega med gamlekara....tror vi passer veldig fint inn der jeg, så Skal se hva jeg får til, har sett et hus jeg har lyst til å leie, men må sjekke om de tar imot hunder....og striler....he,he...

  SvarSlett
 23. Åja, og så leser jeg min føste kommentar her, og putene er kommet til rette.....=0}

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)