fredag 17. mars 2017

Usa tur...


Fredag og endelig tid til å blogge igjen

Her er det ganske tåkete i dag men likevel er det skikkelig vår følelse ute. Fuglene kvitrer og det er sånn et utrolig fint lys. Sånt bli jeg glad av.  Jeg har fri og fridagen har for det meste gått med til å ordne litt her hjemme, plante påskeliljer og vasket tøy til minstemann som skal på leirskole til uka.



Ondag ettermiddag kom vi hjem fra USA. Etter en uke med shopping, Bike week i Daytona og alt for mye god mat var det godt å komme hjem til ungene. ( neste gang skal dere få bli med)
Vi reiste med to tomme kofferter og kom hjem med.....4!

 Stikkord for tueren var:
- Daytona Bike week
- Harley Davidson
- Kissimee
- Leiebiler
- Shopping

Her kommer noen bilder fra  turen














Tilbake til disse 4 koffertene... jeg hadde selvfølgelig kjøpt masse til ungene men jaggu ble det ganske mye til meg også. Mye godteri, kjøkkenting, litt matvarer, pynteting, kremer og mm
Regnet meg frem til at vi reise  med til sammen 21 kilo og kom hjem med 106 kilo ( HA HA HA) Ja sånn kan det gå.
Men inni dette var mannens nye potter til den ene Harleyen. Ungene var iallfall fornøyde og hun eldste mente det var mye bedre enn julaften.  Tar det som et kompliment.



Ha en fin fin fredag. 

Klem fra Elin:O)

mandag 6. mars 2017

Hjemme igjen!


God morgen!
Vinterferien er over for oss og vi er tilbake igjen her hjemme etter en lang, snørik og forblåst tur i går. Vi tok sjansen på å reise i går fordi vi reiste såpass tidlig og fordi vi vi kun skulle kjøre på E-6, E-18 og E-39.  Turen er passe lang...innom 9 fylker før vi kommer hjem men med godt selskap, kaffe, nok å spise i bien, går det som regel godt.



Men nå er det godt å være hjemme. Dt blir noen hektiske dager her hjemme for vi blir nøyaktig hjemme i 3 dager før  vi reiser avgårde igjen. Da uten unger.Frem til da skal en hel uke for unger forberedes.  Her hjemme kommer nemlig tante å skal bo i en uke, være barnevakt og få hjulene til å rulle. Men det kreves litt tilrettelegging....gym tøy, klær, lekser, medisiner, rideklær osv... Men det går veldig greit med litt planlegging.


 Vi, vi reiser til USA. Nærmere bestemt Orlando, Florida.
 Vi reiser torsdag og kommer hjem i neste uke. Det skal bli deilig med litt sol og varme. 
Vi riser sammen med  flere venner av oss. Det skal bli godt men litt rart å reise uten unger, for det har vi aldri gjort før- og vi har vært i sammen i snart 21 år.

Til slutt et bilde fra  Grimstad i går kveld. Her var vi innom på MC Donald for middag og lufte hunden.

Men nå er det kaffe som gjelder.
Ha en fin fin mandag! Klem:O)

lørdag 4. mars 2017

Riviera Maison våren 2017




Riviera Maison våren 2017

Allerede nå har jeg fått et par av vårens nyheter. Jeg hadde bursdag i februar ( søndag som var) og familien hadde vært å kjøpt gaver til meg på den lokale interiørbutikken Lene Interiør. 

Jeg fikk både posthylle, tørkerull holder, grillvott, gryteklut, kjøkkenhåndkle, timer og sukkerbøsse (flere av nyhetene) og hadde jeg vært hjemme skulle jeg tatt bilder av dette men jeg er enda på vinterferie så dere får nøye dere med disse. 

Årets nyheter, farger og stil er helt min gate. Sol, sommer. sand, og massevis av blå detaljer. Du kan ta en titt selv på Riviera Maison sine sider