søndag 29. januar 2017

3 favoritter i kjøkkenet


Hei og en fin søndag 
Feber og forkjølelse har herjet her hjemme de siste dagene. Flere ligger strak ut mens et par av oss ennå har unngått å bli smittet.  Med unger nede for telling har helgen stort sett bestått av å se tv, fått ryddet litt, passe på at pasientene er varme, drikker nok samtidig som vi prøver å ikke bli smittet.
Jeg orker ikke en runde til med forkjølelse og feber i 2017.

Mens det hostes, harkes oppe i tv stuen har jeg fått prøvd ut nytt teppe i stuen og på kjøkkenet.
Jeg har kjøpt nytt teppet til kjellerstuen men i det øyeblikket jeg rullet teppet ut, meldte tanken seg om at dette teppet hadde vært veldig fint i stuen.
Siden vi har sisal tepper i stuen fra før og jeg ønsket å beholde begge disse måtte det testet først om stilen på det nye teppet passet sammen med de gamle. Hvis det gjorde det ville jeg ha sisalteppet som som det nye skulle byttes ut med, under spisebordet på kjøkkenet


Og det gjorde det! Passet. Så nå har vi teppe på kjøkkenet noe som både luner og beskytter gulvet.

Etter å ha bodd seg inn på det nye kjøkkenet i ca 2 måneder og fått prøvd ut de nye løsningene vi valgte kunne jeg ikke blitt mer fornøyd. Jeg var litt skeptisk å fjerne flere skap og endre layout men dette fungerer utrolig bra. Kjøkkenet har faktisk blitt mer praktisk og fungerer mye bedre enn tidligere.
Det 3 smarteste tingene vi har gjort er å:

1. Sette inn 2 oppvaskmaskiner.

2. Flytte komfyren til en annen vegg.  Nå kan flere stå å jobbe samtidig uten å stå i veien for inn og ut i kjøleskap, inn og ut på grovkjøkken og vi har mye bedre plass til å bevege oss.



3. Kjøkkenøya ble forlenget med 30 cm på lengden og 20 cm på bredden.
Tidligere inneholdt den ene siden av kjøkkenøya: 2 skap, 3 skuffer og den andre siden, 4 åpne hyller og 1 vinhylle.
På den nye øya har vi på den ene siden 3 skap og 3 skuffer og på andre siden 9 skuffer i flere størrelser.  Altså vi har nå 3 skap og 12 skuffer i den nye øya.


Andre ting som jeg også er glad vi valgte er: lampene over kjøkkenøyea, at jeg valgte grått mønster i tapeten isteden for blått, bruk av hvit fugemasse mellom flisene og at vi har valgt å ikke ha gardiner. (vi bor i høyden og har ingen naboer som titter inn).


Her sover huset enda...det er tidlig morgen og jeg skal nyte stillheten, lese blogger og drikke kaffe før det byttes ut med hosting og harking.
Ha en stående god søndag. Klem:O)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)