tirsdag 30. juni 2015

Deilige sommerdag




Hallo Sommernorge!

For en deilig dag. Nå har jeg satt meg ned etter å ha holdt på med forskjellige ting her hjemme i hele dag. I dag har jeg fått høytrykks spylt trapper, parkeringsplasser og gårdsrom. Jeg har fått høytrykk spylt skiferen ved inngangen, plantet sommerblomster og ryddet opp utenfor. Jeg storkoser meg når sola skinner og jeg kan holde på her hjemme. HERLIG! 




Dagen har gått med til å gjøre mest mulig utendørs og minst mulig innendørs. Det og sitte i ro har aldri vært helt min greie - derfor få andre ta seg av å ligge strekk ut i sola- så kan jeg multitaske med å luke, klippe plenen, vanne rydde samtidig som jeg soler meg. 

Jeg har funnet frem noen gamle bilder siden jeg ikke rakk å få tatt nye bilder til bloggen. Blir været like bra i morgen skal jeg få tatt nye bilder. Jeg har flere ting jeg har lyst til å vise dere her inne. 



Det er deilig nå når kvelden er her- sette seg ned å se på tv og bare slappe av. 
Ungdommen har reist på Kvadrat som har sommersalg og nattåpent og mannen er på et møte. ( han har ikke tatt helt sommerferie enda) Deilig alene tid her hjemme og sjef over fjernkontrollen. 

Ha en fin fin sommerkveld 
Klem fra Elin








2 kommentarer:

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)