søndag 12. september 2010

Gode ideer vokser ikke på epletrær...eller?



I dag skal jeg lage favoritt kaken her i huset. Nemlig Eplekake. Ingen høst uten eplekake!. Nå er det slik her i hjemmet at vi spiser eplekaker hele året men det er spesielt om høsten, når de Norske eplene er på sitt beste at eplekaken blir ekstra god.


Bildene er fra kjøkkenet mitt nå i morgentimene og det er fordi jeg har kommet på en veldig god ide! Jeg er nemlig eier av verdens fineste kjøkkenbord. Det ble kjøpt på Auksjon i sommer. Et bord som jeg  egentlig ikke hadde bruk for men som jeg forelsket meg i totalt! Benene på bordet kan sammenliknes med utseende til Ricky Martin. Å da er de  flotte!



Min første tanke var å kutte benene å lage meg et nytt salongbord men jeg kjenner magen vrenger seg med tanke på å sage i de flotte benene, og egentlig så trenger jeg ikke nytt salongbord. Så kom ideen om å dele det i to og lage to konsollbord ut av det. Men igjen så sliter jeg med tanken på å dele et så fint bord i to.



Men så etter å ha tenkt en god stund, så dukket løsningen opp! Kjøkkenbordet skal stå på kjøkkenet!
(Man skulle nesten trodd at jeg var ganske langt fremme i køen når kruttet ble funnet opp, ja helt først tenker jeg vi sier for det er jo ikke noe mer naturlig å plassere et kjøkkenbord enn på akkurat kjøkkenet.)
Ikke der kjøkkenet bordet vårt står. For det bordet er jeg nemlig også veldig fornøyd med ( for deg som lurte på hvordan man vedlikeholder kjøkkenbordet etter det er malt, så kan jeg fortelle deg såpass at jeg ALLTID har hvitmaling og rulle innen rekkevidde og det er prisen for å male bordplaten hvit men må man så må  man) men som et ekstrabord til å kunne sy ved, gjøre lekser ved, sette mat eller servise på når man har gjester eller som et bord til å ha kaker og annet godt på når julen er her.



Hyllen skal flyttes 30 cm mot høyre og stolen skal bort. Inn i hjørnet skal kjøkkenbordet plasseres sammen med en av mine pinnestoler, kjøpt på samme auksjon. Men først må bordet komme i hus, for det står enda på Sørlandet. Og så skal det males....hvitt :O)

Nå er det tid for å sette igang med eplekakebaking, så dere får alle ha en fantastisk søndag.