lørdag 23. mai 2009

WHAT A DAY:o)

Dette var hva jeg våknet opp til i dag. Et nydelig lys som uheldigvis bringer med seg litt jobb for damer med støv på hjernen.
Dagen skal brukes til å fange hybelkaniner, turnstevne og terrasse liv:O)


Problemet med å komme inn på sidene:
Jeg ser at NIB har lagt inn kommentaren jeg skrev til dem angående data problemene mange har hatt.
Jeg fjernet Live Traffic Feed på bloggen min og problemet med at jeg ikke kom inn på sidene var løst.
Misstanken kom da jeg så at den hadde regelrett forsvunnet fra mange av bloggene som jeg tidvis ikke kom inn på.
Jeg vil ikke oppfordre noen til å ta den bort, det må dere bestemme selv men jeg vil gjøre oppmerksom på at slike ekstra ting som man limer inn på bloggen kan skape problemer.

Jeg har også erfart at jeg har rett og slett ufrivillig "hacket" meg inn på en nettbutikk pga denne Live traffic boksen.
Fikk telefon fra eieren av butikken som ikke kunne logge seg inn for jeg var allerede innlogget. Det var hun som hadde funnet ut at denne skapte problemer.


I dag skal disse hage putene innvies. For dere som har spurt hvor de kommer fra, så er det Kid Interiør som har dem. '
Koster ca 60 kroner. Jeg har kjøpt mine på Kid interiør på Bryne på kjøpesenteret M44.
Der vet jeg at de har igjen. De hadde iallfall på mandag:O)
Glassklokka kommer fra samme butikk.

For uten å jakte kaniner, så holder jeg på med litt forskjellige sy prosjekter. Det er en stund siden jeg har sydd Tildaer å det av den grunn at jeg sliter med senebetennelse som jeg har pådratt meg ved vrenging av disse her. *ler*
Nå er det rimelig bra og jeg er klar for å produsere igjen.
Nå skal jeg sette meg ut i sola med kaffe og sjokolade muffens, jeg skal stappe Tildaer til den store gull medalje samtidig som jeg skal sole mine skumma melk hvite legger.
So long:O)

torsdag 21. mai 2009

HERLIG MED FRI:o)

God morgen folkens. Da nyter jeg fri og koser med blogging. Planen min om å legge meg sent og stå opp sent ble sånn halvveis gjennomført. Ja da jeg la meg sent....veldig sent men det er verre med det å sove lenge. Det der fikser jeg ikke:O) Kl. 6 var denne dama lys våken og klar for en ny dag. Ingen ting er mer perfekt enn en tidlig morgen med en stor kopp kaffe, hånarbeid og vite at man har fri:O)
Mine nye bokser puter ligger fortsatt inne og ikke ute i hagemøblene for her er det grått og trist. Men et tips....tenn sånn cirka 10 te lys så føles tilværelsen mye lysere.


Stolen har ankommet kjøkkenet. Jeg må innrømme det at disse eplene er alt for sure for min gane. Ingen spiser dem i denne familien men de ble kun kjøpt for den vakre grønnfargen:O)
Nå ligger de på et gammelt fra fra Egersund fajanse og er et nydelig skue.

Badet har fått en liten make over de siste dagene. Da det plutselig ble litt ekstra plass når mannen var så uheldig å få en hylle i hodet ( hvem glemte å skru fast hyllen med gips skruer???? he he)
Uansett her en morgen hørte jeg bare et brak og i badekaret lå glass skår, håndklær og skruer om hverandre. Ved siden av badekaret stod en rasende mann med kul i hodet.
Manne står der i svime og prøver å lokalisere hva som traff han i hodet og kona tenker er " YESS, mer veggplass!"

En benk har blitt lyse blå noe som for øvrig har blitt en favoritt farge. Ny knott har den også fått. Knotten ble faktisk kjøpt på Mega for den nette sum av 27, å det var for to stk.
Resten av dagen skal gå med til å slappe av, lese og drive med håndarbeid.
Kos dere alle sammen med fri:O)
Klemmer fra Elin:O)

onsdag 20. mai 2009

LYKKE:o)

Noen få timer på jobb, og jeg har LAAAAAAAAANG HELG:o) Kan det bli bedre. Jeg har masse nye ideer som jeg har lyst til å bruke tid på og noen fridager er akkurat det jeg trenger.

Den nye glass klokka fra KID har kommet på plass. Det er hyggelig å ha en venninne som jobber der å fikser alt man ber om.
Jeg var skikker på at det var helt tomt for både det ene å andre etter at blogglandia hadde gått amok i disse herlige tingene men på denne butikken hadde det nettopp kommet inn. LYKKE:o)


En annen gammel glass klokke måtte bøte med foten og fikk seg et loppe fat å stå på i steden. Ikke at det gjorde noe for klokka ble hundre ganger finere nå. Disse tallerkenene er så nydelige og går under det som har vært noen av de beste loppefunnene mine EVER!

C.L.Y klokka kjøpte jeg for et par år siden. Da hadde jeg faktisk gått å ønsket meg den i over et år. Denne liker jeg kjempegodt og vurderer å kjøpe meg den største utgaven av denne typen også. Må bare tenke litt på hvor jeg kan ha den for den er enorm.


Den første glass klokken som jeg kjøpte på ferie i en sørlandsby. Jeg var så fornøyd når jeg fant denne og liker den kjempegodt. Ikke for stor og ikke for liten men akkurat passe.


De siste dagene har jeg vært uten lader til data en. Noe som gjør meg veldig frustrert. Laderen har rett og slett knekket.
Håper at mannen har fikset det nå for ellers så må noen sitte ved føttene mine å holde de to ledning stumpene sammen mens jeg blogger:O)
Ha en HERLIG Onsdag..... (10 små timer....så er det Mini ferie O LYKKE....)
Masse klemmer fra Elin:O)

torsdag 14. mai 2009

A vintage table storie...

Rett etter jobb reiste jeg på shopping. Jeg hadde mye på handlelappen i dag. 17 mai klær til både mini prinsessa og meg selv. Jeg håpet at jeg skulle finne en tunika i serien vintage stories.
Jeg klarte ikke å bestemme meg for hva og hvilken jeg skulle kjøpe så jeg kjøpte flere.
Denne her blusen er bare helt nydelig. Den er så fin at den gjør seg like godt på veggen som på kroppen.
Kunstig blomst og smykke i samme serien ble også kjøpt.


Tenk å ha denne på når man har kaffe selskap i hagen. Den er bare et syn. Roser i metervis så denne måtte også bli med hjem i dag.

En liten strikkejakke med knapper av bling blinger sammen med en liten hvit topp må jo være en inner tier når vi skal ta den første utepilsen, enten det blir på terrassen eller på den lokale puben.


En hvit tunika med heklekant skal brukes sammen med ny innkjøpte rå kule støveletter på 17 mai. Jeg kan ikke ha det for fint når jeg skal på grill party etter borgertorget.
HIPP HIPP HURRA:o)

En nydelig pute som matchet mine vintage storeis klær fant jeg også på en av butikkene.
Den var ikke av det billigeste slaget men så fulgte det med herlig ande dun pute inni.
Denne puta passer perfekt til det nye sofa bordet....


...Som har kommet i hus nå i kveld. Jeg var ikke helt sikker på om jeg ville ha helt hvitt eller en annen farge.
Det ble en annen farge. Fargen er grå men skinner i en herlig isblå farge. Slitte kanter og skuffer til å ha dupeditter i.

Akkurat sånn passe slitt på kantene. Ikke for shabby men ganske så chic.
Peonene som jeg kjøpte 3 buketter av er nydelige sammen med fargen på bordet.
JEG ER I HIMMELEN:o)

Resten av kvelden skal gå med til å tørke støv og stæsje det litt til i stuen. Det er da tross alt snart helg.
Ha en nydelig torsdag dere.
Klem fra Elin:O)

onsdag 13. mai 2009

Jeg vil bare...

Jeg vil bare få ønske alle sammen en strålende god dag.
Bruk den godt:O)
Klem fra Elin:O)

tirsdag 12. mai 2009

ENERGIBOMBE...

DET ER SÅ HERLIG, å kjenne energien vende tilbake.
Jeg våknet kjempetidlig og er så klar for å ta igjen alt det jeg har gått glipp av de siste dagene.
I dag før jobben har jeg en lang liste med kjekke ting som skal gjøres:O)


Det skal tørkes støv, støvsuges, klær skal brettes og det skal males. Denne stolen trenger en omgang med kosten. Den trenger også nytt stoff på setet, og jeg vet akkurat hvilket det blir. Stiftepistolen ligger ikke lenge urørt i dette huset:O)

Når man våkner opp til strålende sol, blå himmel, en værmelding om at
"God dag god dag, dette er fra meteorologisk institutt, vi kan melde om at regnet snart tar slutt og det blir soooooooooooooooool iiiiiiiiiiiiiiiiigjen"
Da blir denne dama rett og slett HAPPY:O)

Selv om man har vært syk så har ikke planene for nye ideer stoppet opp, å noen av disse skal settes ut i livet i kveld. Maling, hønsenetting og diverse andre små pusslerier har spunnet rundt oppe i topplokket de siste dagene.
Ååååååå som jeg gleder meg til å gå i gang.


Men først skal det ryddes og tørkes støv.
Ha en herlig dag da dere!!!
Klem fra Elin:O)

mandag 11. mai 2009

Jeg er glad jeg er født med galgenhumor...

Ja ja da er jeg sterkt til bake etter en hersens uke uten side stykke.
Jeg er født med galgenhumor, noe som har kommet godt med denne uka.
For 12 år siden på dagen fikk vi denne herlige prinsessa. Hun kom med keisersnitt etter noen laaaaaaaaaaange timer! Da hadde jeg ikke noe særlig galgenhumor!
I dag har hun feira 12 års dagen på Dolly dimples sammen med venninnene i klassen.
Både jeg og gemalen var der i håp om å få oss en mat bit vi også.
Mens vi gomla å åt så hadde vi taffel musikk i bak grunnen, i form av øl. øl. og mere øl... og skål blandet med hurra for deg! Selskapene er ikke som da vi var små. Men det er faktisk ganske komisk å sitte å høre på disse små ungene syne om øl på en mandag...
Det toppet seg når et lyst lite hode kom på at det var HELIUM i ballongene.


Jeg har ledd og ledd så jeg holdt på å dette av stolen av disse 22 jentene med helium innabords.
Neste gang jeg skal feire så skal vi kutte ut vin og servere helium i steden.


Litt interiør har det også blitt. Dette bildet ble tatt kun for å ta et siste bilde av stuebordet mitt. Nå ryker det ut til glede for meg og til sorg for alle som elsker brune sofabord og furu generelt. Nytt skal kjøpes denne uka og jeg har sett meg ut et passende et.


Det har blitt ryddet i turbofart i dag, siden jeg har ligget vannrett størsteparten av helga, å ikke gjort det slag. Det var liksom det som toppa hele dritten.
Uka begynte med sykehus innleggelse for min far. Blodpropp, hjerte infarkt, diabetes ja you name it...
Blodproppen satt i lunga og det viste seg at han har en sykdom som gjør at blodet levrer seg for fort.


Fredagen våkna jeg med en elg i halsen....det føltes iallfall slik. Jeg manet meg opp å ble med på rebusløp på kvelden men lå i vannrett stilling resten av helga.


Denne uka har jeg bestemt meg for at den skal gå knirkefritt. Vel hoster jeg som om jeg har lungebetennelse men det får vi ta om det skulle bli verre.
Nå er det full fokus på å skaffe rene klær til familien etter over en uke uten å vaske klær.



Jeg kjenner energien smått om sen begynner å vende tilbake til heimen og det er deilig.
I dag feires lilleprinsessa som er noe av det skjønneste som finnes. Hun er mors lille engel og fars store skatt.....
Hvis du lurer på hva disse bildene med seigemenn er, så er det altså lilleprinsessa som kjeda seg i dag tidlig etter vi hadde dratt på jobben....
Sa noen mors lille engel????
Ha en herlig mandag:O)

søndag 10. mai 2009

Niagara falls is here...

Hei hei jenter!

Selskapet er over og her er det stilt og rolig for øyeblikket.
Mannen er ute å vasker bil og bursdag prinsessen er i stallen sammen med Callisto!
Jeg, ja jeg sitter her å slapper av for jeg har klart å dra på meg en lei forkjølelse som gjør at nese og øyer renner som Niagara falls!
Akkurat nå har de et lite opphold i renning så man må nytte det når man kan.




Har tatt bilde av sengen for å vise hvor det nye sengeteppet er for øyeblikket. Det kommer nok til å gå under " det smygende teppet" å kommer til å være både litt her og litt der. Det er så fint og jeg vil ha det i alle rom liksom.
Noe annet som er fint er de sakene jeg kjøpte på nettet i dag
( ja det er hun frisk nok til....ha ha ha) Det var ikke så mye men bitte litt som gjør at jeg gleder meg som en unge til uka:O) Butikken jeg sveipa innom var Romantiske hjem. En nettbutikk som er ny for meg, men du verden så lekre saker. Eieren har til og med blogg. HALLELUJA:o)


Tenkte jeg skulle vise bordet som jeg dekket i går. Siden duken var krøllete la jeg en hvit heklet løper oppå. Ja for jeg hadde det alt for travelt med å tørke rennende øyne og nese en å bruke tid til å stryke. Dumt dere ikke får se hvordan det var med løperen for det var fint og dette var ikke. Men dere får et visst inntrykk iallfall:O)




Bursdag prinsessa og fetter Anton.
Koste seg så mye i går at når gjestene gikk kl. 19 så ble han igjen hos tante og onkel.
Etter noen timer ble han kjørt hjem full av sukker og nærmest selvlysende av alle E`ne som vi hadde proppet i han.
I dag har jeg stort sett bare tatt det med ro for å stoppe Fallsen. Noen gode råd????
For dette er irriterende.
Håper dere har hatt en nydelig dag.
Klem fra Elin:O)

lørdag 9. mai 2009

Bursdag i det blå...

Gårsdagen var en meget hektisk dag. Jobb til kl. 17 og bil rebus med kolleger resten av kvelden.
Jeg var med på å frem føre skuespill, tatt lagbilde sammen med russ ( som forøvrig ikke var så veldig vanskelig da det befinner seg over 10 000 russ 300 meter i luftlinje herfra) , jeg har ligget på kne å tilbedt ordføreren på kjøkken gulvet hennes og jeg har hoppa tau mens jeg har gomla 6 bamse mums.
Etterpå var det god mat, bra mennesker og masse latter.
Da jeg hoppet i seng i halv to tiden så sovnet jeg i landing øyeblikket.


Det første jeg gjorde da jeg stod opp i dag var å bake rundstykker og en gedigen sjokoladekake.
Lille prinsessa har bursdag og i dag er det familie selskap. HURRA:o)
Jeg reiste ned på blomsterbutikken for å kjøpe ferske blomster men endte opp med en nydelig hage Hortensia.
Til dels for fargen på den var skjønn og til dels for jeg fant denne
"ikke veldig billige" urnen å måtte ha noe til å ha oppi den!
Snittblomstene måtte vike for urnen som var 3 ganger så dyr som planten!
MÅ MAN SÅ MÅ MAN:o)


Dette året pyntes det i blått. Jeg er veldig glad i blått, det samme er lille prinsessa. Klassisk å fint.
Serviettene fant jeg helt tilfeldig i en dagligvare butikk.
Å når man finner slike servietter bak grønne og røde Duni servietter, ja da blir man rett og slett HOPPENDE GLAD!


Jeg fant ikke passende blå pynt til sjokolade kaka. Men lille prinsessa har en lidenskap for kul kakepynt.
Hver gang vi er i en butikk som selger kakepynt uten om det vanlige så shopper hun i vei. Denne ble kjøpt på sørlandet i påsken.



Nå må jeg rett å slett stikke. Min tilmålte PC tid er ute. Det er tid for bordpynting og smøring av rundstykker.
Ha en herlig lørdag alle sammen:O)
Klem fra Elin:O)

lørdag 2. mai 2009

En herlig dag...


I dag har vi hatt en fantastisk dag. Vi har vært på utflukt. Første stopp var på Moi.
Jeg hadde sett et pledd på nettet som jeg ville ha, og så måtte jeg innom bare for å suge til meg inspirasjon til neste stopp på utflukten.


Tone er ALLTID blid å slår av en prat med alle som kommer innom. Dama er unik.
Ikke rart at hun har mange kunder som føler seg hjemme hos Landstil på Moi.

Det ble både litt kort og lysestager og teppet ble mitt det.
På telefonen med en venninne senere på dagen om det en kommentar fra henne:
" det teppet trengte du VIRKELIG for du hadde jo INGEN fra før"
Det stemmer!!! jeg hadde ingen blå:O)
Blir man lei striper ( noen som jeg vedder en hundrings på at jeg aldri kommer til å bli ) så...

...kan du bare snu det og vips så har du fått et nydelig teppe med herlige roser:O)


Neste stopp var en hemmelig hage med flere kirsebærtrær og sjøvann rett ved.
En nydelig utsikt som jeg antakelig kommer til å se mye til i frem tiden;O)



Så vil jeg få takke alle dere som har ofret meg tanker når det gjelder min stefars helse. Jeg ble veldig rørt for alle kommentarene som ble lagt igjen.
Så: Christine, Kari, Bo, Besta,Kerstin, Fjordheim, Gry Hege, Krealiv, Lena, Sol, Guttemamma, Tussilago, Gurimalla, Magny, Malin, Yvonne, Anita fra mitt hjem Anita, Moni, Maledilla, Simmas hus, Trude, Marny Alice, Eplehagen, Frk. T, M, Romantisk vintge, Fru Fjellhammer og Rod i hob :
Dere er helt fantastiske.
Jeg er glad for at det finnes slike herlige mennesker som dere.
Rod i hob: Jeg vil gjerne ta utfordringen men må bare finne ut hvilke tips jeg skal komme med:O)


Ha en herlig lørdag alle sammen. Her skal det vaskes og stæsjes med de nye tingene mine.
Klem fra Elin:O)